• 3% zľava pri platbe prevodom
Storage Bag  Sunnylife for DJI AIR 3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sunnylife úložná taška pre DJI AIR 3

37,92 € (s DPH) 31,60 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Taška Sunnylife pre DJI AIR 3

Chcete mať svoj DJI AIR 3 a jeho príslušenstvo v bezpečí? Vyberte si tašku Sunnylife! Do tašky Sunnylife sa zmestí váš dron a základné príslušenstvo. Robustná konštrukcia spoľahlivo ochráni vaše zariadenie pred poškodením. Vďaka praktickej rukoväti a nastaviteľnému ramennému popruhu bude preprava mimoriadne jednoduchá a pohodlná.

Sunnylife/A3-B660/1

Veľká kapacita

Uložte všetko na jednom mieste! Taška Sunnylife vás poteší svojou veľkou kapacitou. Bez problémov sa do nej zmestí nielen váš dron DJI AIR 3, ale aj všetko potrebné príslušenstvo. Úspešne do nej uložíte náhradné batérie, nabíjací rozbočovač a ovládač DJI RC 2 / RC-N2. Teraz budete mať všetko na dosah ruky!

Sunnylife/A3-B660/5

S dôrazom na detail

Taška bola vyrobená s maximálnou starostlivosťou. Špeciálne navrhnuté priehradky vo vnútri sú ideálne pre každé príslušenstvo. Okrem toho je taška veľmi mäkká a odolná voči nárazom a poškriabaniu, čo poskytuje dodatočnú ochranu vášho vybavenia. Už sa nemusíte obávať o bezpečnosť svojho DJI AIR 3 a príslušenstva - odteraz bude všetko riadne chránené!

Sunnylife/A3-B660/2

Pohodlie pri používaní

Užívajte si vysnívaný komfort s brašňou Sunnylife Môžete ju nosiť na ramene alebo v ruke - výber je na vás! Puzdro má aj flexibilnú sieťku na zips, do ktorej sa zmestí ďalšie príslušenstvo, napríklad náhradné vrtule alebo ovládacie páky. Sieťka a otvor na prevody sú oddelené mäkkou vrstvou, takže sa nemusíte obávať, že by vám drobné príslušenstvo poškriabalo dron alebo ovládač. Navyše je taška vybavená dvoma zámkami pre väčšie pohodlie.

Sunnylife/A3-B660/3
Výrobca. Sunnylife
Model A3-B660
Farba Sivá
Materiál Tkanina
Hmotnosť 1,1 kg
Rozmery 35 x 30 x 12,5 cm
054160
70 položky
5905316148178

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product