• 3% zľava pri platbe prevodom
Storage Bag for DJI AIR 3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Úložná taška pre DJI AIR 3

45,27 € (s DPH) 37,73 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Puzdro Sunnylife pre DJI AIR 3

Pohodlne prenášajte svoj dron z miesta na miesto a vedzte, že je v bezpečí! Vodotesné puzdro Sunnylife je navrhnuté špeciálne pre dron DJI AIR 3. Nájdete v ňom dostatok miesta nielen pre kameru, ale aj pre nevyhnutné príslušenstvo, ako je ovládač, nabíjačka a dokonca aj niekoľko batérií. Puzdro je vodotesné a vďaka použitiu kvalitných materiálov účinne chráni vaše zariadenie pred nárazmi a pádmi.

Sunnylife/AQX-10/4

Navrhnuté špeciálne pre vaše zariadenie

Vďaka premyslenému dizajnu puzdra je váš dron v bezpečí za každých podmienok. Vnútorné polstrovanie udržiava všetky vaše zariadenia v správnych priehradkách, zabezpečuje stabilitu a chráni ich pred nárazmi. Vďaka špongii vo vnútri sa navyše nemusíte obávať poškriabania svojho cenného majetku.

Sunnylife/AQX-10/2

Pevná konštrukcia

Vďaka vysokokvalitným materiálom je puzdro odolné voči opotrebovaniu a poškodeniu. Je mimoriadne odolný, vďaka čomu vyniká vysokou nosnosťou. To znamená, že ani pád alebo silný tlak vašim zariadeniam neublíži.

Sunnylife/AQX-10/3

S dôrazom na detail

Vnútro puzdra tvoria špeciálne navrhnuté priehradky, do ktorých sa zmestí dron DJI AIR 3 aj ovládač (DJI RC2/RC-N2), nabíjačka, ako aj 3 batérie pre dron (jedna musí byť umiestnená v zariadení). Upevnenie puzdra je pevné a odolné, takže si môžete byť istí, že zariadenia uložené vo vnútri sú v bezpečí!

Sunnylife/AQX-10/5

Vodotesný

Zastihol vás lejak? Zostaňte v pohode! Puzdro je vodotesné a účinne ochráni vaše zariadenia pred dažďom alebo rozliatou vodou. Môžete si byť istí, že s puzdrom Sunnylife sú vaše zariadenia plne chránené pred typickými nebezpečenstvami! Pri správnom skladovaní vám budú slúžiť ešte dlhšie!

Sunnylife/AQX-10/1
Výrobca: Slife Sunnylife, s. r. o. Sunnylife
Model AQX-10
Kompatibilita DJI AIR 3
Hmotnosť 1,48 kg
Rozmery 35,4 x 29,4 x 13,7 cm
054149
55 položky
5905316147898

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product