• 3% zľava pri platbe prevodom
Telesin 3-slotová nabíječka Box + 3 baterie pro GoPro Hero 11 / 10 / 9
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Telesin 3-slotový nabíjací box + 3 batérie pre GoPro Hero 11 / 10 / 9

60,06 € (s DPH) 50,05 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Telesin 3-slotový nabíjací box + 3 batérie pre GoPro Hero 11 / 10 / 9

Pohodlné umiestnenie a nabíjanie až 3 batérií pre GoPro Hero 11 / 10 / 9 naraz? Teraz je to možné! Prenosný trojslotový nabíjací box Telesin GP-BNC-902 vás prekvapí svojím výkonom a bezpečným používaním. Umožní vám nabiť všetky 3 batérie len za 2,5 hodiny! Vďaka vylepšenému dizajnu sa jednoducho a pohodlne používa a ľahko prenáša. O stave nabíjania vás budú informovať 3 farebné svetelné indikátory. Súprava obsahuje aj 3 nabíjateľné batérie pre GoPro Hero od spoločnosti Telesin.

Pohodlné ukladanie príslušenstva

Hľadáte spôsob, ako pohodlne a zároveň bezpečne uložiť svoje GoPro Hero 11 / 10 / 9 príslušenstvo kamery? Nabíjačka Telesin sa vám bude určite hodiť! Je navrhnutá tak, aby do nej bolo možné vložiť až 3 batérie súčasne. Môžete do nej tiež uložiť 2 pamäťové karty. Toto praktické zariadenie vám uľahčí organizáciu a umožní mať užitočné príslušenstvo vždy po ruke!

Rýchle nabíjanie 3 batérií súčasne

S produktom Telesin môže byť váš fotoaparát v okamihu opäť v prevádzke. Nabíjačka podporuje rýchle nabíjanie 2,4 A. To znamená, že dokáže nabiť všetky 3 batérie, ktoré obsahuje, len za 2,5 hodiny! Zariadenie je vybavené portom USB-C. Na pripojenie k zdroju napájania nemusíte používať ďalšie adaptéry - stačí použiť priložený kábel!

Stav nabitia možno ľahko skontrolovať

Už si nemusíte lámať hlavu nad stavom nabitia batérií. Nabíjačka Telesin je vybavená 3 farebnými indikátormi, ktoré vám poskytnú najdôležitejšie informácie. V pohotovostnom režime svietia modro. Keď sa zmenia na červené, znamená to, že prebieha nabíjanie. Žltá farba signalizuje, že batérie sa práve nabíjajú, a zelená znamená, že sú už plne nabité. Stačí sa pozrieť!

3 výkonné batérie sú súčasťou balenia

Nahrávajte ešte dlhšie a vytvorte množstvo kreatívneho obsahu. Súprava obsahuje až 3 batérie Telesin, ktoré sú plne kompatibilné s GoPro Hero 11 / 10 / 9 kamerami. Zabudnite na vyskakovanie a chyby! Teraz môžete bez obáv pripraviť svoje ďalšie originálne videá. S batériou Telesin si môžete byť istí, že vám kamera neodmietne poslúžiť ani v tej najmenej vhodnej chvíli!

Bezpečnosť používania

Výrobca sa postaral aj o to, aby ste sa nemuseli obávať rýchleho poškodenianabíjačku alebo batérie v nej. Zariadenie bolo okrem iného chránené proti prepätiu, nadprúdu, skratu a prehriatiu. Jeho kryt je vyrobený z robustného, ohňovzdorného materiálu. Táto komplexná ochrana znamená, že batérie GoPro môžete nabíjať bez obáv!

Vylepšený dizajn

Nabíjačka je navrhnutá tak, aby vám poskytovala maximálne pohodlie. Má neuveriteľne príjemnú textúru a jej kompaktné rozmery znamenajú, že ju môžete mať vždy pri sebe. Ľahko sa zmestí do vašej tašky alebo batohu! Protišmykové podložky zaisťujú stabilitu zariadenia a magnetická konštrukcia veka uľahčuje jeho otváranie a zatváranie. Otvory na pamäťové karty sú tiež vyrobené z odolného silikónu pre bezpečné uloženie.

V balení

  • Nabíjačka s 3 slotmi
  • 3x dobíjacie batérie Telesin pre GoPro Hero 11 / 10 / 9
  • Kábel USB-C

Špecifikácie

Značka Telesin
Model GP-BNC-902
Hmotnosť 68.31g
Rozmery 105x56x124 mm
Kompatibilita

GoPro Hero 11

GoPro Hero 10

GoPro Hero 9

Prístup 5V-2,4A
Výstup 4,4 V 800 mA x3

029010
230 položky
6972860172743

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product