• 3% zľava pri platbe prevodom
Pasek do aparatu na ramię z szybkozłączką Puluz PU6001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ramenný popruh na fotoaparát s rýchloupínačom Puluz PU6001

9,40 € (s DPH) 7,83 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Ramenný popruh na fotoaparát s rýchloupínačom Puluz PU6001

Tento popruh na fotoaparát je vyrobený z odolného materiálu a je ideálny na outdoorové sedenia alebo výlety. Vyznačuje sa robustným, dobre premysleným dizajnom a je vhodný pre všetky značky digitálnych zrkadloviek vrátane Canon, Fuji, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Sony atď. Celková dĺžka popruhu je 150 cm, takže sa hodí na každú siluetu.

02Puluz/PU6001/1

Vysokokvalitné spracovanie

Je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, je mimoriadne odolný a dokáže bezpečne prenášať akúkoľvek kombináciu fotoaparátu a objektívu. Posuvná pracka udrží fotoaparát v preferovanej polohe, čím sa minimalizuje riziko kývania zariadenia pri pohybe. Popruh je kompatibilný s akoukoľvek digitálnou zrkadlovkou vybavenou štandardnou skrutkou s priemerom 1/4 palca. Jeho spoľahlivosť podčiarkuje pevný kovový hák so skrutkovacím zámkom a skrutka z nehrdzavejúcej ocele s gumovým poťahom, takže môžete bezpečne a spoľahlivo upevniť aj ten najťažší fotoaparát.

02Puluz/PU6001/2

Vysoký komfort používania

Jednou z hlavných výhod popruhu je jeho ramenná podložka. Rovnomerne rozkladá hmotnosť fotoaparátu, čím pomáha predchádzať nepohodliu pri celodennom nosení ťažkého vybavenia. Praktické vrecko na zips je skvelým miestom na uloženie drobného príslušenstva fotoaparátu. Vďaka nastaviteľnej dĺžke ho navyše môžete rýchlo prispôsobiť svojim individuálnym potrebám.

02Puluz/PU6001/3
Model PU6001
Materiál ABS, nylon, kov
Veľkosť Stredová podložka: 32 x 7 cm, maximálne nastavenie: približne 150 cm (bez stredovej podložky)
Hmotnosť 174 g
046336
53 položky
5905316146686

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product