• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka dwukanałowa TELESIN Box + 2 akumulatory do GoPro Hero 11 / 10 / 9 (szybkie ładowanie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dvojkanálová nabíjačka TELESIN Box + 2 batérie pre GoPro Hero 11 / 10 / 9 (rýchle nabíjanie)

46,90 € (s DPH) 39,09 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dvojkanálová nabíjačka TELESIN Box + 2 batérie pre GoPro Hero 11 / 10 / 9 (rýchle nabíjanie)

Užívajte si rýchle nabíjanie a dlhší čas nahrávania. Priložené batérie s kapacitou 1750 mAh sú určené pre GoPro Hero 11 / 10 / 9. Budú ľahko napájať vašu kameru! Možno ich pohodlne skladovať a rýchlo dobíjať pomocou dvojkanálovej nabíjačky, ktorá je tiež súčasťou balenia. Podporuje štandard PD a vyznačuje sa odolným, ale prenosným dizajnom.

Rýchle nabíjanie

Dodané batérie aj nabíjačka podporujú rýchle nabíjanie. Už žiadne dlhé čakanie! Teraz môžete batériu nabiť na 75 % za približne 30 minút a na 100 % za približne 1,5 hodiny. To je oveľa kratší čas ako pri štandardných zariadeniach. Navyše, vďaka kombinácii rýchleho nabíjania a kapacity 1750 mAh stačí batérie nabíjať približne 30 minút, aby ste získali až 62 minút záznamu.

Výkon a bezpečnosť

Dodávané batérie majú pôsobivú životnosť - budú vám dobre slúžiť dlhý čas. Medzi ďalšie výhody patrí ochrana proti prepätiu, skratu a ďalšie. Môžete tiež kedykoľvek skontrolovať aktuálny stav nabitia. Nabíjačka je vybavená farebnými svetelnými indikátormi, ktoré vám umožnia rýchlo skontrolovať, či sú batérie nabité.

Vylepšený dizajn

Nabíjačka je vyrobená z kvalitného ABS plastu, ktorý je mimoriadne odolný a odolný voči poškodeniu. Protišmyková podložka na spodnej časti zariadenia mu dodáva väčšiu stabilitu a zabraňuje jeho posúvaniu po povrchu stola alebo poličky. Navyše je port USB-C výrobku chránený dodatočným krytom, ktorý ho chráni pred prachom. Za zmienku stojí aj praktická šnúrka, pomocou ktorej môžete nabíjačku pripevniť k batohu a vziať si ju so sebou na výlet do hôr alebo do kempu.

Pohodlné nabíjanie a skladovanie

Nabíjačka Telesin umožňuje nielen rýchle nabíjanie batérií, ale aj ich skladovanie a prepravu. Je tiež vybavená špeciálnymi priehradkami na 2 pamäťové karty. Teraz môžete mať všetko príslušenstvo vždy po ruke! Navyše je kompatibilná nielen s batériami Telesin, ale aj s originálnymi batériami GoPro a batériami od iných výrobcov.

Súčasťou balenia je

  • Nabíjačka
  • Batéria x2
  • Kábel USB-C na USB-C
  • Používateľská príručka

Výrobca Telesin
Model GP-FCK-B11
Intenzita nabíjania 2 A
Nabíjacie napätie 4,4 V
Nabíjací port USB-C
Prevádzková teplota 0 °C až 40 °C
Kapacita batérie 1750 mAh
Teplota nabíjania batérie 10 °C až 45 °C
Teplota vybíjania batérie -10°C až 60°C
Špecifikácia nabíjania batérie 4,4 V - 2 A
Rozmery nabíjačky 67,2 x 67,2 x 65,4 mm
Hmotnosť nabíjačky 125 g
Rozmery batérie 41 x 33,3 x 13,2 mm
Hmotnosť batérie 33,2 g
042400
217 položky
6974944460586

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product