• 3% zľava pri platbe prevodom
Alumuniowa obudowa zabezpieczająca Telesin do GoPro Hero 11 / 10 / 9
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hliníkové ochranné puzdro Telesin pre GoPro Hero 11 / 10 / 9

29,91 € (s DPH) 24,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Hliníkové ochranné puzdro Telesin pre GoPro Hero 11 / 10 / 9 GP-FMS-G11

Chráňte svoju športovú kameru pred poškodením a získajte viac vzrušujúcich možností záznamu. Ochranné puzdro Telesin GP-FMS-G11 z hliníkovej zliatiny je výnimočne odolné a je vybavené viacerými úchytmi, ktoré vám dávajú voľnosť pri upevňovaní príslušenstva. Ponúka tiež špeciálnu ochrannú vrstvu.

Spoľahlivá ochrana

Puzdro je vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, vďaka čomu je mimoriadne odolné a odolné voči poškodeniu. Príslušenstvo sa navyše dokonale prispôsobí tvaru kamery GoPro Hero 11 / 10 / 9 a dokáže poskytnúť ešte lepšiu ochranu. Výrobok sa tiež veľmi ľahko inštaluje. Je tiež potiahnutý špeciálnou vrstvou, ktorá chráni kameru pred poškriabaním.

Pohodlné používanie

Vďaka premyslenému dizajnu vám puzdro umožňuje pohodlné používanie kamery a neobmedzuje vaše možnosti. Jednu zo strán príslušenstva možno otvoriť, čo uľahčuje pripojenie zariadenia na nabíjanie. Máte tiež dostatok priestoru na bezproblémové nasadenie objektívov Max alebo ND filtrov.

Používajte ďalšie príslušenstvo

Získajte viac možností. Puzdro je vybavené 1/4″ otvorom a 2 studenými nožičkami, takže môžete pripojiť ďalšie príslušenstvo, ako napríklad statív, selfie tyč, mikrofón alebo dodatočné osvetlenie. Vytvárajte ešte zaujímavejšie videá a zdieľajte ich so svetom!

Priložené stránky

  • Puzdro
  • imbusový kľúč
  • Skrutka M3*4
Výrobca Telesin
Názov Klietka pre králikov z hliníkovej zliatiny
Model GP-FMS-G11
Farba Sivá
Materiál Zliatina hliníka
Rozmery 79 x 63 x 33 mm
Hmotnosť 65 g
Kompatibilita GoPro Hero 11 / 10 / 9
042441
38 položky
6974944460579

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product