• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt na telefon PGYTECH z mocowaniem na kierownicę
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Držiak telefónu PGYTECH s držiakom na riadidlá

40,65 € (s DPH) 33,88 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Držiak telefónu PGYTECH s držiakom na riadidlá

Majte telefón na dosah a pohodlne používajte navigáciu. Držiak PGYTECH P-PG-001 umožňuje pripevniť smartfón na riadidlá bicykla alebo motocykla, takže ho môžete ľahko používať kedykoľvek potrebujete. Príslušenstvo dodá vášmu zariadeniu potrebnú stabilitu a je vybavené 2 guľovými kĺbmi, ktoré umožňujú voľne nastaviť jeho polohu.

Jednoduchá montáž na rôzne typy riadidiel

Montáž držiaka PGYTECH je veľmi jednoduchá - nie je potrebné žiadne náradie. Príslušenstvo je vhodné pre riadidlá s priemerom 22-35 mm, ale má aj špeciálnu prídavnú svorku, pomocou ktorej ho môžete ľahko pripevniť napríklad na zrkadlo alebo tenšie riadidlá (priemer 8-16 mm). Poznámka: pri používaní svorky neprekračujte rýchlosť 80 km/h.

4.jpg

Bezkonkurenčná stabilita

Jazdite bez strachu aj na extrémne hrboľatých cestách. Vďaka dômyselnej konštrukcii je držiak neuveriteľne stabilný - nemusíte sa obávať, že sa váš smartfón bude kývať alebo spadne na zem. Okrem toho až 4 pevné prvky udržia váš telefón na mieste a protišmykové podložky ho ochránia pred nárazmi a poškriabaním. S PGYTECH sú vaše zariadenia v bezpečí!

Široká škála možností nastavenia

Uľahčite si používanie navigácie alebo hudobného prehrávača v smartfóne. Rukoväť je vybavená 2 guľovými kĺbmi, takže jej polohu môžete voľne nastaviť. Môžete ho ľahko otáčať o 360° a meniť jeho uhol sklonu v rozsahu 180°. Umiestnite telefón vertikálne alebo horizontálne, zapnite svoj obľúbený zoznam skladieb a vyrazte na ďalší výlet!

Vylepšený dizajn

Držiak je vyrobený z vysokokvalitnej hliníkovej zliatiny a plastu vystuženého sklenenými vláknami. Vďaka tomu je príslušenstvo odolné voči poškodeniu a opotrebovaniu a jeho maximálna nosnosť je 300 g. Výrobok je tiež mimoriadne pohodlný na používanie a kompatibilný s väčšinou obľúbených modelov smartfónov. Okrem toho špeciálny výrez umožňuje bezproblémové pripojenie telefónu na nabíjanie.

Zahrnuté

  • Držiak telefónu s držiakom na riadidlá
  • Montážna svorka (mini)
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca PGYTECH
Názov Držiak smartfónu na riadidlá
Model P-PG-001
Priemer riadidiel 8-16 mm (s menšou svorkou), 22-35 mm
Rozmery telefónu Dĺžka: 130-175 mm;
Šírka: 64-92 mm;
Hrúbka: 0-15 mm;
Nosnosť Do 300 g
Materiál Nylon + sklolaminát, hliníková zliatina
Hmotnosť 232 g
Prevádzková teplota -10 °C až 40 °C
041743
40 položky
6970801338913

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product