• 3% zľava pri platbe prevodom
Obudowa podwodna Telesin Dome Port dla GoPro Hero 8 (GP-DMP-T08)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Podvodné puzdro Telesin Dome Port pre GoPro Hero 8 (GP-DMP-T08)

41,59 € (s DPH) 34,66 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Telesin GP-DMP-T08 podvodné puzdro pre GoPro Hero 8

Praktické puzdro Telesin pre kameru GoPro vám umožní robiť originálne zábery nad vodou aj pod ňou. Nielenže sa dokáže vznášať nad vodou, ale je aj vodotesný do hĺbky až 30 m. Poskytuje široké zorné pole a 93 % priepustnosť svetla. V protišmykovej rukoväti sa nachádza aj priehradka, do ktorej môžete uložiť drobné predmety.

Vytvárajte úchvatné zábery pod vodou

Kupola krytu je vyrobená z nemeckého akrylového skla, ktoré je odolné, dokonale chráni zariadenie a poskytuje ostrý a jasný obraz. Vzdialenosť medzi objektívom a jeho hornou časťou je 70 mm, čo zaručuje optimálny výhľad. Príslušenstvo je vybavené špeciálnymi prvkami, ktoré zabraňujú jeho zaparovaniu. Nemusíte sa tiež obávať, že by odrazy rušili kvalitu vašich fotografií a videí. 180° zorné pole navyše umožňuje vytvárať úžasné zábery.

Spoľahlivé a multifunkčné

Puzdro sa dá používať rôznymi spôsobmi vďaka multifunkčnému príslušenstvu s plávacou rukoväťou a vodotesnosťou do hĺbky až 30 m. Tento produkt umožňuje zaznamenávať jedinečné zábery na súši aj tesne nad vodnou hladinou. Môžete s ním robiť aj úžasné zábery pod vodou.

Starostlivo premyslený dizajn

Montáž puzdra je veľmi jednoduchá, rovnako ako jeho používanie. Príslušenstvo je vybavené tlačidlom spúšte, s ktorým budete môcť v okamihu robiť úžasné zábery. Komponenty z nehrdzavejúcej ocele sú trvanlivé a odolné voči opotrebovaniu. Vďaka nastaviteľnej rukoväti na zápästie je navyše používanie puzdra bezpečnejšie a zabraňuje jeho strate.

Špecifikácie

Výrobca Telesin
Názov Kopulovitý port GoPro Hero 8
Hmotnosť 420g
Rozmery 185 x185 x 102 mm
Materiál Nerezová oceľ + PC
Kompatibilita GoPro Hero 8
Farba čierna a žltá

Obsah súpravy

vyhadzovacia tyč + spúšť
kupola
kľúč
čistiaca handrička
filter proti odparovaniu
kryt
šnúrka na zaväzovanie
skrutka

031405
46 položky
6972860174815

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product