• 3% zľava pri platbe prevodom
Adapter Snap Lock (podstawa) PGYTECH szybkozłączka (P-CG-051)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rýchloupínací adaptér PGYTECH Snap Lock (základňa) (P-CG-051)

28,56 € (s DPH) 23,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Adaptér na zacvaknutie PGYTECH P-CG-051

Teraz môžete rýchlo vymieňať príslušenstvo a dokonca aj kamery a využívať väčšiu flexibilitu pri nahrávaní. Adaptér na zacvaknutie od spoločnosti PGYTECH je kompatibilný so širokou škálou zariadení dostupných v obchodoch a umožňuje vám v okamihu namontovať alebo demontovať vybrané zariadenia. Je tiež navrhnutý tak, aby poskytoval bezpečné a stabilné upevnenie.

Rýchla inštalácia zariadení

Už sa nemusíte obávať, že zmeškáte príležitosť získať záber svojich snov. Pomocou niekoľkých adaptérov PGYTECH môžete rýchlo vymeniť kameru alebo ju pripevniť na statív, gimbal alebo slider. Vďaka tomu môžete zariadenie v okamihu prispôsobiť svojim potrebám alebo situácii a vytvoriť fantastické, originálne zábery. Umožňuje to špeciálny systém SnapLock.

Široká kompatibilita

Adaptér bol navrhnutý tak, aby bol kompatibilný s väčšinou obľúbených zariadení, ktoré používajú tvorcovia. V spodnej časti príslušenstva sú otvory so závitom 1/4" a 3/8" a rozhranie Arca-Swiss sa nachádza na boku. Vďaka tomu je výrobok ideálny pre kardanové stabilizátory, montážne dosky, slidery alebo statívy.

Stabilita a bezpečnosť

Nemusíte sa obávať, že vám fotoaparát spadne a poškodí sa. Doska využíva špeciálne navrhnutú, patentovanú, utiahnutú skrutku, ktorá zabezpečuje bezpečné a stabilné upevnenie. Navyše, prídavné tlačidlo umožňuje príslušenstvo uzamknúť a zabrániť jeho náhodnému uvoľneniu.

Praktické a prenosné

Tento praktický doplnok vás môže sprevádzať takmer všade. Váži len 55 g a má rozmery 55 x 38 x 17,5 mm. Je ľahký a priestorovo úsporný - ľahko sa zmestí do batohu, tašky alebo dokonca do vrecka. Môžete ju mať pri sebe, kedykoľvek ju budete potrebovať.

Špecifikácie

Výrobca PGYTECH
Názov Adaptér pre akčnú kameru Snaplock Plate
Model P-CG-051
Materiál Zliatina hliníka
Hmotnosť 55 g
Rozmery 55 x 38 x 17,5 mm

029988
21 položky
6970801337039

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product