• 3% zľava pri platbe prevodom
Zestaw mocowań / naklejek 3M Telesin dla GoPro (GP-BRK-004)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Súprava 3M Telesin Mount / Sticker Kit pre GoPro (GP-BRK-004)

4,45 € (s DPH) 3,71 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Súprava nálepiek a držiakov 3M pre kamery GoPro Telesin GP-BRK-004

Hľadáte spôsob, ako vytvoriť ešte zaujímavejšie zábery pomocou kamery GoPro? Vyskúšajte praktickú sadu držiakov a nálepiek Telesin! Pomocou nich ľahko pripevníte fotoaparát na akýkoľvek rovný alebo zakrivený povrch. A príslušenstvo je vodoodolné - takže sa nemusíte obávať, že sa po namočení rýchlo odlepí!

Získajte nové možnosti

Súprava obsahuje 2 ploché a 2 zakrivené držiaky, ako aj 2 štvorcové a 2 okrúhle nálepky 3M. Príslušenstvo sa úžasne jednoducho a rýchlo inštaluje a vďaka použitiu odolného lepidla vás prekvapí svojou odolnosťou a dodá fotoaparátu potrebnú stabilitu. Jednoducho pripevnite kameru GoPro k vybranému povrchu a bez obáv nasnímajte ďalší originálny záber!

Neboja sa vody

Plánujete nahrať fantastické prímorské video? Chcete robiť úžasné zábery vodného sveta? Máme pre vás skvelú správu! Držiaky a nálepky Telesin sú vodotesné, takže vám nič nebráni pripevniť ich napríklad na surfovaciu dosku. Teraz môžete ľahko pripraviť svoj originálny materiál takmer za akýchkoľvek podmienok.

Zahrnuté

  • 2x plochý držiak
  • 2x zakrivený držiak
  • 2x 3M štvorcová nálepka
  • 2x okrúhla nálepka 3M

Špecifikácie

Výrobca Telesin
Model GP-BRK-004
Kompatibilita Športové kamery, ako napr. GoPro Hero, DJI Osmo Action, Xiaomi Yi, SJCAM

029018
352 položky
6972860177878

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product