• 3% zľava pri platbe prevodom
Opaska na rękę z mocowaniem obrotowym Telesin do kamer sportowych (GP-WFS-220)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Náramok Telesin s otočným držiakom pre športové kamery (GP-WFS-220)

8,13 € (s DPH) 6,78 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zápästný popruh Telesin GP-WFS-220 pre športové kamery

Remienok na zápästie Telesin je určený pre športové kamery a umožňuje zaznamenávať jedinečné videá, napríklad pri potápaní alebo jazde na bicykli. Otáča sa o 360° a poskytuje jedinečnú perspektívu. Ľahké a pohodlné - pre vysnívaný komfort.

Kompatibilita so širokou škálou zariadení

Príslušenstvo sa vyznačuje širokou kompatibilitou. Úspešne ho môžete namontovať na kamery GoPro Hero 8, 7, 6, 5, 4, 3, 3+ a 2. Možno ho použiť aj s inými športovými kamerami.

Záznam z rôznych perspektív

Otáčanie o 360° je neoceniteľná funkcia. Umožňuje prispôsobiť smerovanie záznamu vašim očakávaniam a vytvoriť video úplne v súlade s vašou predstavou. Umiestnite kameru tak, ako chcete, získajte jedinečnú perspektívu a prekvapte divákov originálnym videom!

Výnimočne jednoduché používanie

Remienok váži len 40 g a nosí sa neuveriteľne pohodlne - takmer rovnako pohodlne ako bežné hodinky. S týmto praktickým príslušenstvom si uvoľníte ruky a vytvoríte pôsobivé zábery počas turistiky, lyžovania alebo plávania. Zapínanie na suchý zips je navyše veľmi robustné a praktické - umožňuje prispôsobiť dĺžku remienka obvodu vášho zápästia.

Špecifikácie

Výrobca Telesin
Model GP-WFS-220
Hmotnosť 40g
Kompatibilita GoPro Hero 8/7/6/5/4/3/3+/2
Funkcie Otáčanie o 360°
Farba čierna

026661
52 položky
6972860174525

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product