• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka trójkanałowa box Telesin dla GoPro Hero 9 / Hero 10 + 2 baterie (GP-BNC-901)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trojkanálový nabíjací box Telesin pre GoPro Hero 9 / Hero 10 + 2 batérie (GP-BNC-901)

53,36 € (s DPH) 44,47 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

GoPro Hero 9 / Hero 10 Telesin GP-BNC-901 sada nabíjačky a 2 batérií

Nabíjačka 3 v 1 od spoločnosti Telesin umožňuje rýchlo nabíjať až 3 batérie GoPro Hero 9 a Hero 10 súčasne. Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom ho môžete mať vždy po ruke. Jeho prepracovaný bezpečnostný systém znamená, že pri jeho používaní nehrozí žiadne riziko. Navyše zabudované indikátory LED poskytujú informácie o stave nabíjania v reálnom čase. Ďalšou výhodou nabíjačky je silikónová priehradka, ktorá pojme až 2 pamäťové karty TF. Súčasťou balenia sú aj 2 batérie GoPro Hero 9 / Hero 10.

2.jpg

Rýchle nabíjanie batérií fotoaparátu

Tento produkt podporuje rýchle nabíjanie 2,4 A. To znamená, že dokáže nabiť 3 batérie pre GoPro Hero 9 a Hero 10 len za 2,5 hodiny. Nabíjačka je vybavená portom USB-C, takže je neuveriteľne univerzálna - na jej používanie nepotrebujete žiadne ďalšie adaptéry.

Nebojte sa o bezpečnosť svojho vybavenia

Špeciálny bezpečnostný systém chráni nabíjačku a batérie pred poškodením. Zariadenia nie sú ohrozené prebitím, preťažením, prepätím, skratom ani nadmernou teplotou. Špeciálny ohňovzdorný kryt zvyšuje bezpečnosť zariadenia.

Jednoduchý prístup ku kľúčovým informáciám

Vstavané LED diódy uľahčujú ovládanie nabíjačky a informujú vás o stave nabíjania. Napríklad zelená farba znamená, že nabíjanie je dokončené, a žltá farba znamená, že batéria je takmer nabitá. Modrá farba signalizuje, že nabíjačka prešla do pohotovostného režimu, a červená farba signalizuje, že prebieha nabíjanie.

Neuveriteľne praktický dizajn

Zariadenie je príjemné na dotyk, praktické a pohodlné na používanie. S hmotnosťou iba 68,31 g nezaťaží vašu kabelku, kufor ani batoh. Môžete ho jednoducho zbaliť a vziať so sebou, kamkoľvek potrebujete - do prírody, na dovolenku s priateľmi alebo na dlhú cestu. Protišmykové silikónové podložky umožňujú stabilné umiestnenie nabíjačky na akýkoľvek povrch. Veko zariadenia je vybavené magnetickým uzáverom.

Rozlúčte sa s problémami s kompatibilitou

Dodané batérie sú plne kompatibilné s kamerami GoPro Hero 9 a Hero 10. Zabudnite na otravné chyby alebo správy o nekompatibilite. Batérie Telesin dodajú vášmu fotoaparátu energiu, ktorú potrebuje na bezproblémové zhotovovanie ďalších a ďalších zaujímavých záberov.

Špecifikácie

Výrobca Telesin
Názov 3-slotový nabíjací box a 2 ks batérií pre GoPro Hero 9 / Hero 10
Model GP-BNC-901
Hmotnosť 68.31g
Rozmery 124 x 105 x 56 mm
Vstupné napätie 5V 2,4A
Výstupné napätie 4,4 V (pri súčasnom nabíjaní 3 batérií)
Kompatibilita Batérie pre športové kamery GoPro Hero 9 / Hero 10
Farba čierna

Obsah balenia

Trojkanálová nabíjačka Telesin GP-BCG-901
batéria pre GoPro Hero 9/Hero 10 x2
Nabíjací kábel USB-C

026659
375 položky
6972860171296

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product