• 3% zľava pri platbe prevodom
Thunderobot BT Gamepad G25 (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Thunderobot BT Gamepad G25 (biely)

27,21 € (s DPH) 22,68 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový ovládač/gamepad Thunderobot G25 (biely)

Thunderobot G25 je bezdrôtový ovládač, pomocou ktorého môže používateľ pohodlne ovládať herné udalosti z pohodlnej vzdialenosti až 10 m. Zariadenie ponúka bezdrôtové pripojenie prostredníctvom rozhrania Bluetooth, prijímača Bluetooth, ale aj káblové pripojenie (kábel je súčasťou dodávky). Môže sa pochváliť viacerými výhodami - jednou z nich je tlačidlo TURBO, ktoré umožňuje jediným stlačením spustiť sériu akcií, napríklad výstrelov, a pomôcť tak hráčovi dosiahnuť vyššie skóre. Ďalšou výhodou je možnosť výmeny funkcií tlačidiel ľavého joysticku a D-padu, čo umožňuje hráčovi prispôsobiť ich individuálnym preferenciám, ako aj nastaviť intenzitu vibrácií ovládača alebo polohu joystickov, a to je len niekoľko výhod.

Bezpečnosť počas nabíjania

Thunderobot G25 je vybavený technológiou vyvinutou spoločnosťou Raytheon na zaistenie bezpečnosti používateľa počas používania zariadenia. Keď batéria dosiahne teplotu vyššiu ako 45 ℃ alebo nižšiu ako -10 ℃, zariadenie sa prestane nabíjať. Táto funkcia je obzvlášť dôležitá, pretože mnoho ľudí pripája zariadenie na nabíjanie cez noc, keď idú spať, takže táto technológia ich chráni v čase, keď nemôžu sledovať stav zariadenia.

Ergonomický dizajn a štýlový vzhľad

Ovládač má matný povrch, modré svetelné akcenty a čierne klávesy s písmenami v rôznych farbách a čierne joysticky s matným aj lesklým povrchom. Použité materiály zaručujú, že zariadenie bezpečne padne do rúk hráča aj počas dynamického hrania, a zároveň vyzerá esteticky, čo vyhovuje vkusu mnohých používateľov.

Tri režimy pripojenia

Vďaka bezdrôtovému pripojeniu sa dá pripojiť ku konzolám, notebookom, inteligentným televízorom a ďalším zariadeniam. Ovládač funguje aj s prijímačom Bluetooth a káblovým pripojením (kábel je súčasťou balenia), čím používateľ získava univerzálne zariadenie, ktoré mu umožňuje hrať spôsobom, ktorý preferuje.

Polohovanie

Nastavenie sklonu joysticku od stredu je jednou z funkcií, ktorú náruživí hráči ocenia. Používateľ si môže vybrať, ako veľmi sa joystick odchýli od stredu, v ktorom sa nachádza.

Intenzita vibrácií

Thunderobot G25 umožňuje nastaviť intenzitu vibrácií v úrovniach 0 %, 30 %, 70 % a 100 %. Táto funkcia je nevyhnutná napríklad pri náhlych, neočakávaných herných udalostiach, ktoré majú za úlohu šokovať hráča - vibrácie ovládača umocňujú zážitok z hry a robia ju ešte realistickejšou.

Obsah balenia

Ovládač x 1

Prijímač Bluetooth x 1

Príručka x 1

Kábel x 1

Značka Thunderobot
Model G25
Farba Biela
Kapacita batérie 450 mAh
Čas nabíjania 3h
Prevádzkový čas 15h
Hmotnosť 193g
Pracovná vzdialenosť 10m
054667
136 položky
6932066309206

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product