• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezdrátový gamepad NSW PXN-P50 HALL (bílý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtový gamepad NSW PXN-P50 HALL (biely)

29,87 € (s DPH) 24,89 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový ovládač/gamepad PXN-P50 NSW HALL

Potrebujete herný ovládač, ktorý funguje pre Nintendo Switch aj PC? Potom je PXN-P50 určený práve pre vás. Gamepad je vybavený šesťosovým gyroskopom, čítačkou NFC a funkciami Turbo. Umožňuje programovať makrá a meniť prevádzkové parametre prostredníctvom špeciálnej aplikácie. Energiu čerpá z výkonnej batérie, ktorá mu na jedno nabitie poskytuje až 20 hodín používania.

2.jpg

Mnoho užitočných funkcií

Gamepad ponúka množstvo praktických režimov a riešení. Funkcia prebudenia umožňuje obnoviť prevádzku z režimu spánku stlačením ľubovoľného tlačidla. Okrem toho môžete využiť aj funkciu Turbo, ktorá umožňuje dosiahnuť efekt stlačenia viacerých tlačidiel jediným kliknutím. Funkcia má režimy Manual a Auto, takže môžete nastavenia nakonfigurovať raz - a vrátiť sa k nim pri ďalšom sedení.

3.jpg

Ďalšie funkcie

Ovládač je vybavený šesťosovým gyroskopom, ktorý umožňuje pracovať s technológiou Motion Control. Okrem toho získate možnosť voľne nastaviť intenzitu vibrácií - pre každú rukoväť ovládača zvlášť. To vám umožní vstúpiť do vyššej úrovne ponorenia a zabezpečí dokonalý herný zážitok.

11.jpg

Účinné napájanie

Riadiaca jednotka čerpá energiu z účinnej lítiovej batérie s kapacitou 550 mAh. To umožňuje až 20 hodín prevádzky zariadenia na jedno nabitie. Napájanie je možné obnoviť približne za 2 hodiny. Vďaka tomu vás gamepad bude sprevádzať počas dlhých herných seáns bez zbytočných prestávok.

1.jpg

Vyhradená aplikácia

Gamepad sa dodáva so špecializovanou sprievodnou aplikáciou, ktorá umožňuje prispôsobiť jeho parametre. Získate tak prístup k programovaniu makier, zmene citlivosti joysticku alebo úrovne vibrácií. Môžete tiež nastaviť funkciu Turbo z jej úrovne.

9.jpg
Výrobca: sieťový ovládač na ovládanie herných zariadení: PXN
Model PXN-P50 NSW HALL
Farba Biela
Pripojenie Káblové pripojenie / Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Kapacita batérie 550 mA
Prevádzkový prúd 20 mA
Prevádzkové napätie 5V
Prevádzkový čas na jedno nabitie Až 20 h
Čas nabíjania Približne 2 h
Nabíjací port USB typu C
Počet programovateľných tlačidiel 2
Dotykový panel Nie
Vibrácie Áno
Zabudovaný reproduktor Nie
Funkcia NFC Áno
Kompatibilita Nintendo Switch, Windows 7/8/10/11 (pripojenie Bluetooth podporuje iba hry Steam, ostatné vyžadujú káblové pripojenie)
Rozmery 163x106x61 mm
Hmotnosť 216g
Viac informácií Špeciálne aplikácie
057380
24 položky
6948052902818

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product