• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezdrátový gamepad NSW PXN-9607X HALL (modrý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtový gamepad NSW PXN-9607X HALL (modrý)

25,13 € (s DPH) 20,94 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový ovládač/gamepad PXN-9607X NSW HALL

Vybavte sa funkčným a všestranným herným ovládačom PXN-9607X. Je kompatibilný s osobnými počítačmi a konzolou Nintendo Switch. Má mnoho užitočných funkcií - napríklad podporu NFC alebo turbo režim a 6-osový gyroskop. Energiu čerpá z výkonnej batérie, ktorá na jedno nabitie zabezpečí až 20 hodín používania.

1.jpg

Širšia kompatibilita

Gamepad je kompatibilný so systémom Windows 7/8/10 a konzolou Nintendo Switch. Môžete ho teda bez problémov používať na hranie na počítači aj konzole - bez toho, aby ste museli meniť ovládač. Pripojte ho k počítaču cez USB alebo Bluetooth (len hry pre Steam) alebo k Nintendo Switch cez Bluetooth a užite si pohodlné a plynulé ovládanie.

4.jpg

Mnoho užitočných funkcií

Gamepad ponúka množstvo praktických režimov a riešení. Funkcia prebudenia umožňuje obnoviť prevádzku z režimu spánku stlačením ľubovoľného tlačidla. Tlačidlo Domov navyše dokáže zobudiť konzolu Nintendo Switch. Okrem toho môžete využiť aj funkciu Turbo.

3.jpg

Ďalšie funkcie

Ovládač je vybavený šesťosovým gyroskopom, vďaka ktorému je kompatibilný s technológiou Motion Control. Okrem toho má 3 úrovne intenzity vibrácií. Zaujímavou funkciou je aj čítanie NFC. Umiestnením figúrky Nintendo (Amiibo) na gamepad ju môžete jednoducho integrovať do konzoly.

10.jpg

Efektívne napájanie

Ovládač čerpá energiu z účinnej lítiovej batérie s kapacitou 550 mAh. To umožňuje až 20 hodín prevádzky zariadenia na jedno nabitie. Napájanie možno obnoviť približne za 2 hodiny. Vďaka tomu vás gamepad bude sprevádzať počas dlhých herných seáns bez zbytočných prestávok.

2.jpg

Výrobca: Microsoft Slovakia, s. r. o. Výrobca: Microsoft Slovakia, s. r. o: PXN
Model: PXN, model PXN, model PXN, model PXN: PXN-9607X NSW HALL
Color: Modrá
Pripojenie Káblové / Bluetooth
Verzia Bluetooth 4.0
Kapacita batérie 550 mA
Prevádzkový prúd 20 mA
Prevádzkové napätie 5V
Prevádzkový čas na jedno nabitie Yp až 20h
Čas nabíjania Približne 2 h
Nabíjací port USB typu C
Dotykový panel Nie
Vibrácie Áno
Zabudovaný reproduktor Nie
3,5 mm audio jack vstup Nie
Funkcia NFC Áno
Kompatibilita Nintendo Switch, Windows 7/8/10 (pripojenie Bluetooth podporuje len hry Steam, všetky ostatné vyžadujú káblové pripojenie)
Rozmery 153 × 111 × 42 mm
Hmotnosť 210g
057379
70 položky
6948052902825

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product