• 3% zľava pri platbe prevodom
Panel fotowoltaiczny Allpowers XD-SP18V40W 40 W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Allpowers XD-SP18V40W 40 W fotovoltaický panel

90,21 € (s DPH) 75,18 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Allpowers XD-SP18V40W 40 W fotovoltaický panel

Získajte pohodlný prístup k energii, nech ste kdekoľvek. Fotovoltaický panel Allpowers XD-SP18V40W vám umožní využívať ekologickú a cenovo dostupnú solárnu energiu - má výkon 40 W a účinnosť 22-25 %. Vďaka skladaciemu dizajnu vás môže sprevádzať takmer kdekoľvek - jeho preprava nebude problém. Výrobok je tiež vysoko kompatibilný.

Bude dobre fungovať pri cestovaní

Chystáte sa na kempovanie? Plánujete niekoľkodňové kempovanie? Buďte si istí, že vám nedôjde energia na nabíjanie vašich základných zariadení! Solárny panel Allpowers je mimoriadne ľahký - váži len približne 1 kg. Vyznačuje sa tiež skladacou konštrukciou - po zložení zaberá tak málo miesta, že ho môžete ľahko prenášať. Môžete ho tiež pripevniť k stanu pomocou priložených karabín.

Nepostrádateľný v teréne

Musíte ísť niekam, kde je prístup k elektrine veľmi ťažký alebo dokonca nemožný? Využite bezplatnú, verejne dostupnú solárnu energiu a užite si nepretržitú prevádzku potrebného zariadenia! Solárny panel Allpowers je veľmi trvanlivý a odolný voči poškodeniu. Neohrozí ho ani voda a prach!

Široká kompatibilita

Nemajte obavy z problémov s kompatibilitou. XD-SP18V40W je vybavený dvoma portami USB a jedným portom jednosmerného prúdu. Súčasťou balenia sú aj potrebné káble (3 kusy) a konektory (5 typov). Vďaka tomu môže panel bezproblémovo nabíjať zariadenia, ako sú notebooky, smartfóny, tablety, digitálne fotoaparáty, drony, konzoly Nintendo Switch a dokonca aj prenosné napájacie stanice.

Pôsobivé možnosti

Užívajte si spoľahlivú prevádzku zariadení, ktoré potrebujete. Fotovoltaický panel Allpowers XD-SP18V40W má účinnosť až 22 - 25 % a výkon až 40 W. Vďaka tomu je ideálny napríklad na kempovanie alebo výlety, kde môžete v okamihu dobiť vybrané zariadenia. Výrobok navyše automaticky rozpozná pripojené zariadenia a prispôsobí svoju prevádzku ich požiadavkám.

Súčasťou balenia je

  • Skladací fotovoltaický panel
  • Karabína x4
  • Súprava konektorov
  • Zapojenie
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca: Allpowers
Model XD-SP18V40W
Špičkový výkon 40 W
Výstup USB: 5 V / 2,8 A;
DC: 18 V / 2 A (max.);
Účinnosť Približne 22-25 %
Rozmery v zloženom stave 330 x 180 x 50 mm
Rozmery v rozloženom stave 680 x 720 x 5 mm
Hmotnosť Približne 1 kg
040560
57 položky
5905316141087

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product