• 3% zľava pri platbe prevodom
Panel fotowoltaiczny Allpowers AP-SP18V21W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fotovoltaický panel Allpowers AP-SP18V21W

64,68 € (s DPH) 53,90 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Fotovoltaický panel Allpowers AP-SP18V21W

Zabezpečte si neustály prístup k energii bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Fotovoltaický panel Allpowers sa vyznačuje vysokou rýchlosťou premeny energie a špičkovým výkonom 21 W. Ponúka 2 porty USB a jeden port DC a odolný materiál proti prachu a vode. Výrobok sa vyznačuje aj širokou kompatibilitou a praktickým dizajnom.


Kompatibilita

Fotovoltaický panel Allpowers je vybavený x2 portami USB a x1 portom DC, takže k nemu môžete pripojiť všetky druhy zariadení. Výrobok funguje so smartfónmi, fotoaparátmi, tabletmi alebo hernými konzolami.


Čerpajte energiu zo slnečných lúčov

Užívajte si bezplatný a ekologický prístup k energii. Fotovoltaický panel Allpowers má účinnosť 25 % a maximálny výkon 21 W. Je ideálny na vonkajšie použitie, napríklad v kempe alebo na domácej záhrade. Robustná konštrukcia a použitie materiálov odolných voči vode a prachu navyše zaisťujú trvanlivosť výrobku.


Ľahký a praktický

Fotovoltický panel Allpowers má skladací dizajn, takže nezaberie pri preprave ani skladovaní príliš veľa miesta - v zloženom stave má rozmery 30 x 16 x 2 cm. Navyše váži menej ako 492,5 g a dodané upevňovacie prvky umožňujú pripevniť panel napríklad na batoh.


Priložené stránky

  • fotovoltaický panel
  • USB kábel
  • kovové upevňovacie prvky x2
  • používateľská príručka

Špecifikácia:

Výrobca: Allpowers
Model AP-SP18V21W
Výstupné porty USB x2, DC x1
Špičkový výkon 21 W
Pomer premeny energie až 25 %
Rozmery 64 x 30 cm (rozložený), 30 x 16 x 2 cm (zložený)
Hmotnosť 492.5 g
040559
151 položky
5905316141070

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product