• 3% zľava pri platbe prevodom
Panel fotowoltaiczny Allpowers AP-SP5V 21W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Allpowers AP-SP5V 21W fotovoltaický panel

36,89 € (s DPH) 30,75 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Allpowers 21W prenosná solárna nabíjačka

Prenosná solárna nabíjačka je jedinečné zariadenie určené pre pokročilých cestovateľov, ktoré poskytuje dodatočný zdroj energie v náročných situáciách a prináša nezabudnuteľné zážitky. Energia zo slnečných lúčov ponúka rýchly návrat k mobilnej komunikácii. Skladacia konštrukcia je prispôsobiteľná rôznym etapám cestovania. Solárne panely sa budú hodiť ako pomôcka pri vyčerpávajúcich túrach, kempovaní, horolezeckých výstupoch, ale aj pri práci.

Cenená účinnosť

Premyslený dizajn zariadenia je obrovským plusom pre trochu náročnejších turistov, ktorí uprednostňujú prax a pohodlie v jednom. Solárna nabíjačka vás nezaťaží ani na dlhších výletoch, ani nekomplikuje montáž či transport. Prídavné háčiky uľahčujú správne pripnutie zariadenia k cestovnej taške. Puzdro panelu je dostatočne vodotesné a odolné, aby vás sprevádzalo počas nepriaznivých poveternostných podmienok. Rozmery zariadenia nepresahujú veľkosť listu B5, čo ešte viac dokresľuje jeho elegantnosť.

Výkon a odolnosť

Inovatívna technológia nabíjania automaticky upravuje napätie tak, aby sa váš telefón alebo tablet nabíjal čo najrýchlejšie a najneškodnejšie. Duálny vstup USB s prúdom až 2,4 A umožňuje pripojiť dve zariadenia súčasne. Táto možnosť je užitočná najmä v núdzových situáciách, pri cestovaní alebo práci. Solárne články Sunpower sú účinné a efektívne, o čom svedčí ich vysoká miera premeny 22-25 %.

Široká kompatibilita

Výrobok automaticky detekuje zariadenia a dodáva im správne množstvo prúdu, čím urýchľuje proces nabíjania. Určite ho využijete nielen na napájanie smartfónov, tabletov, powerbánk, ale aj iných zariadení s portom USB 5V. Inteligentný výstup je založený na pokročilej technológii obvodov. Solárna nabíjačka Allpowers bude dobre fungovať v mnohých situáciách a ponúka celý rad potrebných aplikácií.

Pripravené na prevádzku

Výnimočnú odolnosť potvrdzujú početné certifikáty CE, FCC a RoHS. Zariadenie spĺňa požiadavky na ochranu životného prostredia v každom ohľade a má systémy na ochranu pred poškodením pri jemných nárazoch, pádoch alebo znečistení. Je odolný aj voči ľahkému dažďu. Vysoký stupeň odolnosti výrazne predĺži životnosť a kvalitu prevádzky.

Špecifikácia: V prípade potreby je možné použiť aj iný model, napr:

Výrobca Allpowers
Model AP-SP5V21W
Maximálny výkon 21W
Konverzný faktor solárnej energie 22-25%
Výstup 5V2,4A (max.) x2
Rozmery v zloženom stave 300 x 160 x 20 mm
Rozmery v rozloženom stave 640 x 300 x 10 mm
Hmotnosť 600g
026968
116 položky
5907489606196

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product