• 3% zľava pri platbe prevodom
Panel fotowoltaiczny Allpowers AP-SP-012-BLA 100W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Allpowers AP-SP-012-BLA 100W fotovoltaický panel

183,04 € (s DPH) 152,53 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Allpowers AP-SP-012-BLA 100W prenosná solárna nabíjačka

Chystáte sa na kempovanie alebo na výlet karavanom? Alebo možno plánujete nejaké iné dobrodružstvo, pri ktorom budete potrebovať energiu zo slnka? Ak áno, určite sa vám bude hodiť skladacia solárna nabíjačka Allpowers 100 Watt! Vďaka prelomovej technológii iSolar optimálne nastavuje napätie a prúd pri napájaní vašich zariadení a zabezpečuje bezpečné používanie. Je vybavený výstupom DC a duálnym USB. Je tiež mimoriadne odolný a mimoriadne praktický v zloženom stave.

Pokročilá technológia iSolar - rýchle nabíjanie vašich zariadení

Produkt podporuje inovatívnu technológiu iSolar, ktorá umožňuje rýchle nabíjanie pripojených zariadení. Zabudovaný regulátor zabezpečuje stabilnú prevádzku nabíjačky a automaticky upravuje napätie a prúd tak, aby sa konkrétne zariadenia nabíjali čo najrýchlejšie. S programom Allpowers trvá len niekoľko okamihov, kým sa váš notebook alebo telefón opäť spustí a funguje!

Môže napájať až 2 zariadenia súčasne

Nabíjačka je vybavená výstupom DC a duálnym USB. Prvý z nich umožňuje napájať zariadenia až do 5 A a druhý až do 2,4 A. Môžete tiež nabíjať až 2 zariadenia súčasne. Vďaka tomu je nabíjačka ideálna na použitie v exteriéri, napríklad v lesoch alebo v kempoch, kde môže byť prístup k zdrojom energie veľmi obmedzený.

Skladacie, prenosné, praktické

Zariadenie je neuveriteľne účinné a šetrné k životnému prostrediu. Jeho jedinečné funkcie navyše môžete využívať takmer na každom vhodnom slnečnom mieste. Po zložení zaberá nabíjačka málo miesta a je mimoriadne pohodlná na prepravu. Pevná rukoväť príjemná na dotyk uľahčuje prenášanie. Vezmite si ho so sebou všade, kde potrebujete prenosný zdroj energie, a získajte energiu zo slnečných lúčov bez problémov!

2 typy portov - univerzálna kompatibilita

Čím ešte vyniká prenosná solárna nabíjačka Allpowers? Široká kompatibilita! Port DC si poradí napríklad s notebookmi, 12 V autobatériami a rôznymi zariadeniami s napätím do 18 V. Výstup USB umožňuje pripojiť smartfóny iOS alebo Android, iPady, tablety a množstvo ďalších zariadení vybavených USB. To znamená, že nabíjačka je ideálna pre širokú škálu aplikácií.

Bezpečné a robustné

Spoločnosť Allpowers dbá aj na bezpečnosť. Výrobok spĺňa normy FCC, CE a RoHS, čo potvrdzujú príslušné certifikáty. Je tiež chránený proti skratu a prepätiu. Nabíjačka je vhodná aj do širokého spektra vonkajších podmienok. Je vyrobená z odolného materiálu PET a PVC odolného voči opotrebovaniu, takže prežije každé vaše dobrodružstvo.

Zahŕňa

  • 1x 100 W solárna nabíjačka
  • 1x DC kábel (konektor DC5525 samica na konektor DC5521 samec)
  • 5x konektor pre notebook
  • 1x krokosvorka pre autobatériu
  • 1x kábel USB
  • 4x kovová karabína
  • 1x používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Allpowers
Model AP-SP-012-BLA
Maximálny výkon 100 W
Výstupné rozhranie DC5525 a 2x USB
Port USB 5 V 2,4 A (max.) x2
DC port 18 V 5 A (max.)
Konverzný faktor slnečnej energie 22-25%
Rozmery v rozloženom stave Približne 94 x 94 x 1 cm
Rozmery v zloženom stave Približne 32 x 19 x 8 cm
Hmotnosť Približne 2,15 kg
Kompatibilita Batérie do 12 V, notebooky do 18 V, iPhony, iPady, digitálne fotoaparáty, MP3 a iné digitálne zariadenia
Farba Čierna
Materiál PVC + PET

026965
135 položky
5907489606165

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product