• 3% zľava pri platbe prevodom
ČEPEL JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Florbalová čepeľ FAT PIPE JAI-ALAI PE PINK

  • pravá
20,43 € (s DPH) 17,02 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Florbalová čepeľ FAT PIPE JAI-ALAI PE PINK - Prečo je to najlepšia voľba pre váš florbalový zážitok!



Popis produktu: Vhodné na florbalové zápasy:


Florbalová čepeľ FAT PIPE JAI-ALAI PE PINK je najnovším prírastkom do rodiny kvalitných florbalových čepelí renomovanej značky FAT PIPE. Táto čepeľ prináša nielen skvelý vzhľad vďaka svojej ružovej farbe, ale aj vynikajúci výkon na ihrisku. S touto čepeľou sa stanete nebojácnym hráčom s presnou strelou a presnými zásahmi.

Vlastnosti produktu: - Vhodná pre hráčov, ktorí chcú hrať s loptičkou:


- Výnimočná odolnosť.
- Optimálna pružnosť.
- Ergonomický tvar: Dizajn čepele je navrhnutý tak, aby bol pohodlný a ergonomický pre vaše ruky. Vďaka tomu sa budete cítiť pohodlne a stabilne pri každom pohybe na ihrisku.
- Jednoduchá údržba: Ružová farba čepele je odolná voči oderu a ľahko sa čistí, takže budete mať vždy čistý a atraktívny vzhľad.

Predstavte si výrobok:


Predstavte si, že stojíte na florbalovom ihrisku s touto úžasnou ružovou čepeľou v ruke. Súperov prekvapí nielen váš štýl, ale aj istota a presnosť vašich pohybov. S florbalovou čepeľou FAT PIPE JAI-ALAI PE PINK sa stanete na ihrisku nezastaviteľnou silou a získate si rešpekt súperov.

Výhody produktu: - Vhodné pre hráčov s loptou, ktorí si chcú zahrať na ihrisku:


- Najvyššia kvalita: Florbalová čepeľ FAT PIPE JAI-ALAI PE PINK je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, čo zaručuje jej dlhú životnosť a vynikajúci výkon.
- Jedinečný dizajn.
- Presné ovládanie: Vďaka ergonomickému tvaru a optimálnej pružnosti čepele budete mať absolútnu kontrolu nad loptičkou a ľahko sa vyhnete obrane súpera.
- Pohodlná hra.

Výrobok je vhodný pre:


Florbalová čepeľ FAT PIPE JAI-ALAI PE PINK je vhodná pre všetkých hráčov florbalu, ktorí chcú zlepšiť svoj výkon a byť na ihrisku neodolateľní. Bez ohľadu na úroveň vašej hry vám táto čepeľ poskytne nástroje na dosiahnutie najlepšieho výkonu.

Vyberte si florbalovú čepeľ FAT PIPE JAI-ALAI PE PINK a buďte pripravení na florbalové zážitky plné presných striel, presných zásahov a nekompromisného výkonu na ihrisku!
2680/PRA
18 položky
6418712179206
Tvrdost
PE - středně tvrdá
Materiál čepele
PE
Zahnutí čepele
Bez
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Růžová
Tvrdost čepele
Měkká
Hmotnost čepele
73 g

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product