• 3% zľava pri platbe prevodom
ČEPEL JAB PPB CORAL GREEN
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Florbalová čepeľ FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN

  • levá
  • pravá
29,70 € (s DPH) 24,75 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Florbalová čepeľ FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN - Najlepšia voľba pre víťazov!



Popis produktu: Vhodná pre hráčov s loptičkou PPB:


Florbalová čepeľ FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN je špičkovým doplnkom vo svete florbalu. Táto čepeľ je vyrobená precízne a inovatívne, aby vám priniesla najlepší herný výkon. Vďaka svojim vlastnostiam a dizajnu je to neodolateľný kúsok, ktorý vás bude neustále povzbudzovať k dosahovaniu nových úspechov na ihrisku.

Vlastnosti produktu: - Vhodná pre hráčov s loptičkou, ktorí chcú hrať s loptičkou:


- Kvalitný materiál.
- Inovatívna technológia.
- Dizajnový skvost: Svieža koralovo zelená farba čepele dodáva tomuto výrobku neodolateľný vzhľad, vďaka ktorému budete na ihrisku vynikať.

Predstavte si tento produkt:


Predstavte si, ako sa zvýši váš herný výkon a sebavedomie vďaka florbalovej čepeli FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN. S jej pomocou budete mať dokonalú kontrolu nad loptičkou a budete môcť zdolať každého súpera. Vaši súperi budú ohromení vašou presnosťou a vďaka jedinečnému dizajnu čepele budete vyzerať štýlovo a profesionálne.

Výhody produktu: - Vhodná pre všetkých, ktorí chcú hrať s loptou:


- Získate presnú kontrolu: Vďaka inovatívnej technológii a kvalitnému materiálu budete mať dokonalú kontrolu nad loptičkou a budete môcť vykonávať vynikajúce údery.
- S touto čepeľou budete môcť dosiahnuť svoj maximálny potenciál a zlepšiť svoje schopnosti na kurte.
- Štýlový a moderný dizajn.

Výrobok je vhodný pre:


- Florbalistov všetkých úrovní: Táto čepeľ je vhodná pre začiatočníkov aj profesionálnych hráčov, ktorí chcú dosiahnuť svoje herné ciele.
- Hráči, ktorí chcú dosiahnuť vynikajúce výsledky: Ak chcete na ihrisku vyniknúť a predviesť svoj talent, táto čepeľ je pre vás tou správnou voľbou.
- Hráči, ktorí chcú byť najlepší: Ak sa chcete stať najlepším hráčom svojho tímu a dosiahnuť víťazstvo, táto čepeľ vám to pomôže dosiahnuť.

Teraz je ten správny čas investovať do kvalitnej florbalovej čepele FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN a posunúť svoje hráčske schopnosti na vyššiu úroveň. Nechajte sa ohromiť jej dizajnom a prekvapte súperov svojou presnosťou a kontrolou na ihrisku. Nečakajte a staňte sa víťazom s touto úžasnou čepeľou!
714902-L
5 položky
6418712013111
Materiál čepele
PPB
Zahnutí čepele
Bez
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Coral Green
Tvrdost čepele
Středně tvrdá
Hmotnost čepele
70g

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product