• 3% zľava pri platbe prevodom
TRENÉRSKÉ DESKY S TABULKOU
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

TANIERE NA TRÉNOVANIE TUKOVÝCH RÚR SO STOLOM

50,17 € (s DPH) 41,81 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

TRÉNINGOVÉ TABULE S TUKOVOU RÚROU - Inovatívny nástroj na tréning a zvyšovanie výkonnosti



Popis produktu: Tréningová pomôcka na tréningy a tréningové cvičenia - inovatívna pomôcka na trénovanie:


FAT PIPE TRAINING BOARDS WITH TABLE je revolučný produkt, ktorý vám pomôže dosiahnuť maximálny výkon a zlepšiť vaše schopnosti. Tieto tréningové dosky navrhnuté s ohľadom na potreby hráčov a trénerov ponúkajú niekoľko inovatívnych možností tréningu a rozvoja zručností.

Vlastnosti produktu: - Tréningové dosky s tréningovými plochami sú vhodné na trénovanie, tréningy a tréningy s loptou:


- Tabuľka na meranie výkonnosti. Takto budete mať vždy prehľad o svojich pokrokoch a budete sa môcť zamerať na oblasti, ktoré je potrebné zlepšiť.

- Polstrovaná povrchová štruktúra: Tabuľky sú vyrobené z vysokokvalitného materiálu s polstrovanou povrchovou štruktúrou, ktorá vám poskytuje optimálny úchop a kontrolu nad loptou. Vďaka tomu budete môcť lepšie ovládať loptu a zlepšovať svoje technické zručnosti.

- Odolné a ľahké. Môžete ich ľahko prenášať na tréningové ihriská alebo do posilňovne a používať ich kdekoľvek a kedykoľvek potrebujete.

Predstavte si výrobok:


Predstavte si, že sa dokážete stať lepším hráčom ako kedykoľvek predtým. S tréningovými doskami FAT PIPE TRAINING BOARDS WITH TABLES získate jedinečný nástroj, ktorý vám pomôže dosiahnuť vaše tréningové ciele a prekonať vaše limity. Už žiadne nekonečné hodiny tréningu bez viditeľného pokroku. S týmito tréningovými doskami sa vaše výkony budú zlepšovať rýchlejšie a efektívnejšie.

Výhody produktu: - Tréningové pomôcky na cvičenie s tréningovými pomôckami:


- Zlepšenie technických zručností: Tréningové dosky FAT PIPE S TABUĽAMI vám umožnia trénovať a zlepšovať technické zručnosti, ako je dribling, streľba a prihrávky. S ich pomocou budete môcť získať lepšiu kontrolu nad loptou a zvýšiť svoju presnosť a rýchlosť.

- Monitorovanie pokroku: Vďaka tabuľkám s meraním výkonnosti budete môcť sledovať svoj pokrok a budete sa môcť zamerať na oblasti, ktoré je potrebné zlepšiť. Takto sa budete môcť zamerať na svoje slabé stránky a dosiahnuť svoj maximálny potenciál.

- Jednoduchá prenosnosť: Tréningové dosky sú ľahké a ľahko prenosné, čo vám umožní používať ich kdekoľvek a kedykoľvek potrebujete. Ľahko si ich môžete vziať so sebou na tréningové ihrisko, do posilňovne alebo na sústredenie a používať ich presne tak, ako potrebujete.

Výrobok je vhodný pre:


TRÉNINGOVÉ TABULE S TUKOVÝMI RÚRAMI sú ideálnou voľbou pre hráčov a trénerov, ktorí chcú zlepšiť svoju výkonnosť a dosiahnuť lepšie výsledky. Či už ste začiatočník alebo profesionál, tieto tréningové dosky vám pomôžu rozvíjať vaše zručnosti a dosiahnuť tréningové ciele.

Nečakajte a vyskúšajte tréningové dosky FAT PIPE TRAINING BOARDS ešte dnes a staňte sa lepším hráčom, než ste kedy boli!
481
8 položky
6418712002887

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product