• 3% zľava pri platbe prevodom
GYM BAG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Florbalový vak FAT PIPE GYM BAG

11,11 € (s DPH) 9,26 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

FAT PIPE GYM BAG: dokonalý spoločník pre váš športový životný štýl



Popis produktu: Sada na športový úbor:


FAT PIPE GYM BAG je produkt najvyššej kvality vyrobený s ohľadom na vaše potreby a požiadavky. Táto taška je navrhnutá tak, aby vám poskytla optimálny komfort a organizáciu pri prenášaní vášho florbalového vybavenia. Vďaka priestrannej konštrukcii, odolnému materiálu a praktickým funkciám je táto taška nevyhnutným doplnkom každého vášnivého florbalistu.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre všetky typy florbalových loptičiek:


- Priestranná konštrukcia. Či už potrebujete prenášať hokejku, loptičku, chrániče alebo iné príslušenstvo, táto taška vám poskytne dostatok priestoru.
- Odolný materiál. Bez ohľadu na to, ako často ju budete používať, môžete sa spoľahnúť na jej pevnosť a spoľahlivosť.
- Praktické funkcie: Vrecko je vhodné na prenášanie vecí, ktoré sú v ňom uložené. Elastický popruh na vonkajšej strane tašky je ideálny na upevnenie vašej hokejky, zatiaľ čo bočné vrecká poskytujú ľahký prístup k menšiemu príslušenstvu. Ergonomický dizajn ramenného popruhu navyše zabezpečuje pohodlné nosenie.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že máte na pleciach najštýlovejšiu a najpraktickejšiu tašku na svete. Keď idete na tréning alebo zápas, môžete sa spoľahnúť, že taška FAT PIPE GYM BAG poskytne dostatok priestoru pre všetko vaše vybavenie. S touto taškou budete vyzerať profesionálne a pripravene, či už budete na ihrisku alebo mimo neho. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo skúsený hráč, táto taška je pripravená vás podporiť.

Výhody produktu: V balení nájdete tašku na drobnosti, ktorá je vhodná pre všetkých, ktorí majú záujem o prácu s ňou:


- Pohodlný a praktický dizajn. Jej priestranný dizajn a praktické funkcie vám umožnia jednoduchý a pohodlný prístup ku všetkému, čo potrebujete.
- Odolný materiál. Môžete si byť istí, že vám bude slúžiť dlho a spoľahlivo.
- Štýlový vzhľad. Pri jej nosení sa budete cítiť sebavedomo a profesionálne.

Výrobok je vhodný pre:


FAT PIPE GYM BAG je ideálnou voľbou pre všetkých hráčov florbalu, ktorí hľadajú spoľahlivý a priestranný spôsob prenášania svojho vybavenia. Či už ste začiatočník alebo profesionál, táto taška vám poskytne všetko, čo potrebujete na pohodlné a efektívne usporiadanie svojho vybavenia. Ak chcete mať všetko na jednom mieste a byť pripravení kedykoľvek a kdekoľvek, taška FAT PIPE GYM BAG je pre vás tou správnou voľbou.
381
15 položky
1123456789125

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product