• 3% zľava pri platbe prevodom
AIR DRAW STRING BACKPACK
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Florbalový vak FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK

  • černo-zlatá
17,45 € (s DPH) 14,54 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK: Perfektný doplnok pre každého florbalistu



Popis produktu: Vhodný pre hráčov florbalu, ktorí si chcú zahrať florbal, ale aj pre hráčov, ktorí si chcú zahrať florbal:


FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK je dokonalým doplnkom pre každého vášnivého florbalistu. Táto moderná a štýlová taška je navrhnutá tak, aby spĺňala všetky vaše potreby pri preprave florbalového vybavenia. Vďaka svojmu priestrannému interiéru a funkčnosti vás nikdy nesklame.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre všetky typy florbalových loptičiek, ktoré sa dajú použiť na športovanie:


- Priestranná hlavná priehradka umožňuje jednoduché uloženie florbalového vybavenia
- Vysokokvalitný materiál zaručuje odolnosť a dlhú životnosť
- Pohodlné popruhy s možnosťou nastavenia pre individuálne pohodlie
- Praktické predné vrecko na drobnosti a osobné veci
- Odolný zips zaisťuje bezpečné uzavretie tašky
- Štýlový dizajn s logom FAT PIPE pre dokonalý vzhľad

Obrázok výrobku:


Predstavte si, že máte vždy pripravenú a dobre zorganizovanú tašku na svoje florbalové dobrodružstvá. Taška FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK vám poskytne dokonalý priestor na uloženie vášho vybavenia. Vďaka priestrannému interiéru sa doň ľahko zmestí florbalka, hokejky, ochranné pomôcky a ďalšie potrebné veci. Už nikdy nebudete strácať čas hľadaním vecí po byte alebo v aute.

Výhody produktu: - Vhodné pre deti, ktoré si môžu vybrať z rôznych druhov športových potrieb, ako je napr:


Batoh FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK vám poskytne mnoho výhod. Je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý zaručuje jeho odolnosť a dlhú životnosť. Vďaka pohodlným popruhom a možnosti nastavenia si môžete batoh prispôsobiť tak, aby vám čo najlepšie sedel. Predné vrecko je ideálne na drobnosti, ako sú kľúče, peňaženka alebo mobilný telefón. Vďaka odolnému zipsu sa nemusíte obávať, že sa taška náhodne otvorí a vy prídete o svoje cennosti.

Výrobok je vhodný pre:


Batoh FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK je ideálnou voľbou pre všetkých hráčov florbalu bez ohľadu na úroveň ich zručností. Je vhodný pre začiatočníkov, ktorí potrebujú pohodlný spôsob prepravy svojho vybavenia, ako aj pre pokročilých hráčov, ktorí cestujú na turnaje a potrebujú priestrannú tašku na svoje kompletné vybavenie. Vďaka svojmu štýlovému dizajnu s logom FAT PIPE si získa priazeň aj tých najnáročnejších florbalových nadšencov.

Investujte do kvalitnej a praktickej tašky FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK a užite si svoje florbalové dobrodružstvo v pohodlí a štýle. Zapáľte sa do tohto vzrušujúceho športu a nechajte svoj batoh rozprávať príbeh vašej florbalovej vášne.
421401-01/25
3 položky
6418712014989

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product