• 3% zľava pri platbe prevodom
POTÍTKO CODE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

KÓD POTNEJ PÁSKY FAT PIPE

  • mintová
15,57 € (s DPH) 12,97 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

FAT PIPE POT CODE - Vylepšite svoju hru s touto profesionálnou potnou páskou



Popis produktu: Vychádzajte z tohto modelu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči vode:


FAT PIPE POT CODE je jedinečná potná páska určená pre profesionálnych hráčov a vášnivých fanúšikov florbalu. Táto potná páska kombinuje najmodernejšiu technológiu s prémiovým dizajnom, aby vám poskytla čo najlepší výkon na ihrisku. Jej vlastnosti a funkcie z nej robia nepostrádateľnú pomôcku pre každého hráča.

Vlastnosti produktu: - Vhodný pre všetkých, ktorí sa chcú stať členmi tímu:


- Kvalitné materiály.
- Inovatívne technológie. Pomôžu vám robiť presnejšie a rýchlejšie údery.
- Ergonomický dizajn: Dizajn potítka je navrhnutý tak, aby dokonale padol do ruky a poskytoval maximálne pohodlie a kontrolu počas hry.
- Výhody pre výkon: Potítko FAT PIPE POTWICK CODE vám umožní zvýšiť rýchlosť, presnosť a výkon počas hry. Budete môcť dosahovať lepšie výsledky a predviesť svoje schopnosti na maximum.

Predstavte si tento produkt:


Predstavte si, že stojíte na ihrisku, lopta leží pred vami a v rukách máte FAT PIPE POTWICK CODE. Cítite jeho silu a kvalitu, ktorá vám dodáva sebavedomie. Hneď ako sa dotknete lopty, cítite, ako sa potný pás spája s vašou rukou a prenáša na ňu vaše pohyby a silu. Každý váš pohyb je presný a rýchly. Lopta ide do siete s neuveriteľnou presnosťou a rýchlosťou. S FAT PIPE POT CODE neexistujú žiadne obmedzenia, len nekonečné možnosti.

Výhody produktu: - Vychutnajte si všetky možnosti, ktoré vám ponúka tento produkt:


- Zlepšený výkon.
- Profesionálna kvalita.
- Pohodlie a kontrola: Ergonomický dizajn potítka sa prispôsobí vašej ruke a poskytuje maximálne pohodlie a kontrolu počas hry.
- Väčšia sebadôvera.

Výrobok je vhodný pre:


FAT PIPE POT CODE je ideálny pre profesionálnych hráčov, ktorí chcú zlepšiť svoju hru a dosiahnuť maximálny výkon. Je vhodný pre všetkých hráčov florbalu, ktorí si cenia kvalitu, inovácie a výkon. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo skúsený hráč, FAT PIPE POT CODE vám pomôže dosiahnuť najlepšie výsledky.

Pripravte sa na revolúciu vo svojej hre s FAT PIPE POT CODE. Nechajte sa uniesť inováciou, kvalitou a výkonom tohto jedinečného potítka a staňte sa skutočným florbalovým šampiónom.
2869/MIN
12 položky
6418712002542
Počet
2 ks v balení

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product