• 3% zľava pri platbe prevodom
OMOTÁVKA STICKY BÍLÁ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Florbalový obal FAT PIPE STICKY WHITE

15,93 € (s DPH) 13,28 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY WHITE - ideálna voľba pre profesionálnych hráčov



Popis produktu: Vhodný pre hráčov s loptičkou na florbal:


Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY WHITE je vysoko kvalitný a profesionálny výrobok, ktorý vám prinesie nielen vysoký komfort pri hre, ale aj zlepší váš výkon na ihrisku. Táto omotávka je navrhnutá s ohľadom na potreby moderných florbalistov a ponúka vynikajúcu priľnavosť a kontrolu hokejky. S jej pomocou budete mať lepšiu kontrolu nad loptičkou a ľahšie vykonávať rôzne techniky a triky.

Vlastnosti produktu: - Vhodná pre všetkých, ktorí chcú hrať s loptičkou:


- Vynikajúca priľnavosť.
- Pohodlný pocit: Omotávka je navrhnutá tak, aby poskytovala pohodlný a príjemný pocit pri držaní hokejky. Vďaka tomu budete mať lepšiu kontrolu a znížite riziko únavy rúk.
- Odolná a trvácna. Na jej odolnosť sa môžete spoľahnúť aj pri intenzívnom používaní.

Predstavte si výrobok:


Predstavte si, že ste na florbalovom ihrisku a v ruke držíte omotávku FAT PIPE STICKY WHITE. Len čo si ju nasadíte na hokejku, okamžite si uvedomíte jej výnimočnú priľnavosť. Budete mať pocit istoty a kontroly nad hokejkou, čo vám umožní ľahko vykonávať rôzne techniky a triky. Pri každom dotyku s loptičkou budete cítiť, ako vám omotávka pomáha viesť loptičku s presnosťou a neuveriteľnou kontrolou. Vďaka tomu sa stanete nezastaviteľným hráčom a získate výhodu nad svojimi súpermi.

Výhody produktu: Obrúčka je vhodná pre všetkých, ktorí majú záujem o obkrúcanie:


- Zlepšenie výkonu.
- Pohodlie a komfort: Omotávka je navrhnutá tak, aby poskytovala pohodlie a príjemný pocit pri držaní hokejky, čo vám umožní hrať s ľahkosťou a znižuje riziko únavy rúk.
- Odolnosť: Vhodné pre všetkých, ktorí sa chcú venovať svojmu koníčku.

Vhodná pre:


Florbalovú omotávku FAT PIPE STICKY WHITE odporúčame všetkým profesionálnym hráčom florbalu, ktorí si cenia vysokú kvalitu a pohodlie počas hry. Je tiež skvelou voľbou pre amatérskych hráčov, ktorí chcú zlepšiť svoj výkon a mať výhodu na ihrisku. Bez ohľadu na úroveň vašej hry vám táto omotávka poskytne potrebnú priľnavosť a kontrolu, aby ste na ihrisku dosiahli svoj maximálny potenciál.

Investujte do kvality a zaobstarajte si omotávku FAT PIPE STICKY WHITE, ktorá vám prinesie nielen lepší výkon, ale aj radosť a pohodlie pri hre. Nechajte svoju vášeň pre florbal prevládnuť a získajte výhodu nad svojimi súpermi s touto vynikajúcou omotávkou.
337
30 položky
6418712140787

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product