• 3% zľava pri platbe prevodom
Zewnętrzna karta dźwiękowa USB Edifier GS02 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Externá zvuková karta Edifier GS02 USB (čierna)

11,52 € (s DPH) 9,60 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Externá zvuková karta Edifier GS02 USB

Pri hraní hier alebo počúvaní hudby získate ešte väčší zážitok. Externá zvuková karta Edifier GS02 USB s čipom CM108B ponúka priestorový zvuk 7.1 a je ideálna na karaoke alebo živé vysielanie. Zmeňte zvuk svojho hlasu pomocou funkcie Magic Voice a vychutnajte si bezstratové streamovanie. Zvuková karta Edifier sa môže pochváliť aj širokou kompatibilitou.

Vynikajúca kvalita zvuku

Vychutnajte si vysokú kvalitu zvuku a pohlcujúci zážitok. Zvuková karta GS02 je vybavená prispôsobeným softvérom ovládačov, takže dokáže poskytnúť efekt priestorového zvuku 7.1. Navyše zabudovaný čip CM108B zaručuje vzorkovacie frekvencie až 16 bitov / 44,1 kHz a 48 kHz. Čistý zvuk a bohaté detaily vás ešte viac vtiahnu do hry!

Zmeňte svoj hlas

Chcete zatraktívniť svoje živé vysielanie? Alebo chcete prekvapiť svojich priateľov pri ďalšej online hre? Zvuková karta Edifier GS02 vám s tým pomôže! Na zmenu hlasu stačí použiť funkciu Magic Voice. Teraz môžete znieť napríklad ako kreslená postavička alebo príšera. Vyskúšajte možnosti a bavte sa!

Spoľahlivý výkon

Problémov s pripojením sa neobávajte. Zvuková karta Edifier je vybavená 1,2 m dlhým káblom pre bezstratový prenos zvuku a vysokú odolnosť voči rušeniu. K dispozícii je aj režim monitora, ktorý ponúka hlasovú spätnú väzbu v reálnom čase. Ideálne napríklad na karaoke alebo živé vysielanie.

Používateľsky prívetivé stránky

S prevádzkou externej zvukovej karty GS02 nebudete mať žiadne problémy. Vďaka systému Plug & Play ho stačí pripojiť k počítaču - nemusíte strácať čas zložitým nastavovaním. Zariadenie je okrem iných operačných systémov kompatibilné so systémami Windows, Mac OS a Linux. Okrem toho vyzerá mimoriadne štýlovo - kovový povrch a podsvietenie RGB mu dodávajú jedinečný charakter.

Zahrnuté

  • Externá zvuková karta USB
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model GS02
Čipová súprava CM108B 2.0
Dĺžka kábla 1,2 m
Kábel Smaltovaný medený drôt
Kompatibilita Počítač, notebook, PlayStation 4 atď.
Podporované systémy Windows, Mac OS, Linux atď.

033233
459 položky
6923520268627

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product