• 3% zľava pri platbe prevodom
Hulajnoga elektryczna Navee N40
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický skúter Navee N40

481,06 € (s DPH) 400,88 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Elektrický skúter Navee N40

Užívajte si bezproblémovú jazdu po meste aj mimo neho. Elektrická kolobežka Navee N40 ponúka maximálnu rýchlosť 20 km/h a dojazd až 40 km. Je tiež vybavená dvojitým brzdným systémom, nosnosťou až 100 kg a odolnosťou voči vode IPX4. Má tiež skladací dizajn a predné osvetlenie s intenzitou 40 luxov, 350 W motor a veľké 10-palcové kolesá.

2.jpg

Dojazd až 40 km

Každodenné dochádzanie do školy alebo do práce, krátke výlety mimo mesta alebo možno výlet do parku s priateľmi? Už sa nemusíte obávať, že sa kolobežka náhle vybije a preruší vaše plány! Model N40 má zabudovanú odolnú batériu, ktorá poskytuje dojazd až 40 km. Zabudnite na časté nabíjanie! To však nie je všetko. Pokročilý systém BMS je zodpovedný za optimalizáciu výkonu batérie.

3.jpg

Plynulá a príjemná jazda

Pocíťte vietor vo vlasoch a užite si ešte viac radosti z jazdy. Kolobežka je vybavená bezkartáčovým motorom s výkonom 350 W pre plynulú a stabilnú prevádzku a zvládne stúpanie až do 12°. O pohodlnú jazdu sa postará veľká 15 cm široká plošina a špeciálne navrhnuté riadidlá s rukoväťami príjemnými na dotyk.

1.jpg

Vylepšený dizajn

Prejdite na osvedčené riešenia a užite si pohodlie. Kolobežka je vybavená 10-palcovými kolesami s pneumatikami, ktoré tlmia nárazy a umožňujú pohodlnú jazdu aj na nerovnom teréne. Teraz sa už nebudete báť nízkych obrubníkov, krivých chodníkov ani dlažby! Navyše vďaka robustnému rámu z hliníkovej zliatiny kolobežka bez problémov vydrží zaťaženie až 100 kg.

7.jpg

Užite si bezpečnú jazdu

Môžete si byť istí, že v prípade potreby môžete okamžite zastaviť a vyhnúť sa nehode. Kolobežka ponúka až 2 brzdy - elektrickú a kotúčovú, ktoré zaručujú krátku brzdnú dráhu a spoľahlivosť. Je tiež vybavená predným svetlom s intenzitou 40 luxov, ktoré zvyšuje vašu viditeľnosť počas jazdy a uľahčuje vám cestu domov aj po zotmení!

8.jpg

Užívateľsky prívetivý

Vyberte si z 3 úrovní rýchlosti a prispôsobte kolobežku svojim potrebám. K dispozícii je aj špeciálny režim pre chodcov, ktorý využijete napríklad na preplnených chodníkoch. Stačí sa pozrieť na zabudovaný displej vozidla a zistiť, ktorú možnosť chcete. Nájdete tam aj informácie o stave batérie, rýchlosti a ďalšie.

5.jpg

Skladacia konštrukcia

Preprava a skladovanie kolobežky nebude problém. Kolobežka N40 má skladací dizajn - po zložení je dostatočne malá na to, aby sa ľahko zmestila do kufra, rohu kancelárie, garáže alebo chodby. Navyše ho môžete v prípade potreby ľahko premiestňovať z miesta na miesto. Skladanie a rozkladanie kolobežky je veľmi jednoduché a rýchle.

4.jpg

Súčasťou balenia je

  • Kolobežka
  • Návod na použitiemanipulácia s
  • Nabíjačka
  • Kľúč M3 (3 mm)
Výrobca Navee
Model N40
Max. Rozsah 40 km
Maximálna rýchlosť 20 km/h
Menovitý výkon motora 350 W
Veľkosť kolies 10″
Maximálny sklon 12%
Brzdy Elektrické, kotúčové
Batéria 10 Ah
Čas nabíjania Približne 7-8 h
Vodotesnosť IPX4
Max. zaťaženie 100 kg
Výška používateľa 120-200 mm
Hmotnosť kolobežky 14,5 kg
Rozmery V rozloženom stave: 1135 x 500 x 1172 mm;
V zloženom stave: 1135 x 500 x 475 mm;
Šírka riadidiel 50 cm
Šírka plošiny 15 cm
044608
70 položky
6975293670169

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product