• 3% zľava pri platbe prevodom
Smart Thermostat Radiator Valve Avatto TRV16 Zigbee Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný termostatický radiátorový ventil Avatto TRV16 Zigbee Tuya

33,58 € (s DPH) 27,99 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV16 Zigbee Tuya

Chcete mať doma vždy príjemnú teplotu? Takže hľadáte inteligentné zariadenie, ktoré vám s tým pomôže? Inteligentná termostatická hlavica Avatto je ideálnou voľbou! Vyznačuje sa kompaktnými rozmermi a bola vybavená mnohými užitočnými funkciami, vďaka ktorým je jej ovládanie veľmi jednoduché. Navyše, pomocou špeciálnej aplikácie ju budete môcť spravovať odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Pozrite sa, čo všetko vám Avatto ponúka!

Avatto/TRV16-zigbee/6

Premyslený dizajn

To, čím inteligentná termostatická hlavica Avatto vyniká, je jej premyslený dizajn. Vďaka rozmerom len 51,5 × 77 mm je veľmi kompaktná a zapadne do každého interiéru. Jej dizajn bol optimalizovaný tak, aby sa do nej zmestil výkonný motor. Navyše je napájaná 2 batériami AA, takže sa nemusíte starať o ich nákup a výmenu. V balení nájdete aj rôzne adaptéry, vďaka ktorým je Avatto kompatibilný s rôznymi vykurovacími telesami.

Avatto/TRV16-zigbee/9

Jednoduché používanie

Inteligentná termostatická hlavica Avatto znamená aj jednoduché ovládanie. Stačí si do telefónu stiahnuť aplikáciu Smart Life alebo Tuya a zariadenie budete môcť ovládať odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Navyše v kombinácii s inteligentnou bránou (predáva sa samostatne) získate hlasové ovládanie pomocou asistentov, ako sú Amazon Alexa a Google Home. Aplikácia vám dáva možnosť naprogramovať týždenné plány. Môžete teda naplánovať, aká má byť teplota na 7 dní v 6 rôznych časoch. Zaznamenáva tiež históriu teplôt a zobrazuje ju vo forme krivky. Okrem toho môžete ovládanie zdieľať s rodinou.

Avatto/TRV16-zigbee/4

Bezpečné používanie

Keď si vyberiete Avatto, nemusíte sa obávať o bezpečnosť seba alebo svojej rodiny. V aplikácii nájdete funkciu uzamknutia, takže vaše dieťa nebude môcť hlavicu ovládať, takže si môžete byť istí, že je riadne chránená. Inteligentná hlavica je navyše predvolene naprogramovaná tak, aby sa zapínala a vypínala pri určitej teplote a čase, takže vaše potrubia nebudú počas každodenného používania zamŕzať a vápenatieť.

Avatto/TRV16-zigbee/2

Ďalšie funkcie

Inteligentná termostatická hlavica Avatto je vybavená viacerými funkciami, ktoré jej používanie ešte viac spríjemnia. Vďaka funkcii kalibrácie teploty presne zistí a zobrazí teplotu, takže vždy budete vedieť, koľko stupňov je v miestnosti. Bola tiež vybavená detektorom otvoreného okna. Ak teplota v miestnosti klesne o 6 stupňov v priebehu 4 minút, zariadenie uzavrie ventil, čo má za následok zastavenie vykurovania. Zapne sa po 48 minútach, keď teplota v miestnosti stúpne o 3 stupne. Tento postup je možné vykonať aj manuálne.

Avatto/TRV16-zigbee/8

Ďalšie možnosti

Zariadenie Avatto má aj funkciu prepojenia. Čo to znamená? Dáva vám možnosť vytvárať rôzne inteligentné automatiky na spúšťanie scén. Okrem toho máte k dispozícii aj funkciu skupinového ovládania. Môžete ovládať niekoľko spotrebičov umiestnených v rôznych miestnostiach súčasne. Objavte používateľský zážitok, ktorý získate s Avatto!

Avatto/TRV16-zigbee/5

Súčasťou dodávky je

  • Inteligentná termostatická hlavica
  • 6 x adaptér
  • návod na použitie
Výrobca Avatto
Mz TRV16 zigbee
Rozmery 51,5 × 77 mm
Batéria 2 × 1,5 V AA
Snímač teploty NTC
Prevádzková teplota -10 °C - 40 °C
Hlasové ovládanie Amazon Alexa, Google Home
Bezdrôtový prevádzkový protokol Zigbee 3.0
Štandard Zigbee IEEE802.15.4
Frekvencia 2,4 GHz
Teplotná tolerancia ±1°C
Veľkosť závitu M30*1,5 mm
053975
275 položky
6976037360926

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product