• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna głowica termostatyczna Avatto TRV07 Zigbee 3.0 TUYA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV07 Zigbee 3.0 TUYA

25,33 € (s DPH) 21,11 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV07 Zigbee 3.0 TUYA

Termostatická hlavica Avatto TRV07 je praktické zariadenie, ktoré vám umožní pohodlne riadiť vykurovanie vo vašej domácnosti. Aplikácia Tuya Smart vám umožňuje ovládať zariadenie na diaľku a vytvárať časové plány. Rozbočovač (nie je súčasťou dodávky) vám umožní využívať všetky funkcie, ktoré termostatická hlavica ponúka. K dispozícii máte množstvo užitočných funkcií, ako je napríklad detekcia otvoreného okna a automatické odstraňovanie vodného kameňa. Má tiež zabudovaný modul ZigBee 3.0. Má LCD displej, ktorý uľahčuje prístup k najdôležitejším informáciám, a v súprave nájdete rôzne adaptéry, takže s inštaláciou zariadenia nebudete mať žiadne problémy.

Detekcia otvoreného okna

Znížte svoje náklady na vykurovanie. Zariadenie má funkciu otvoreného okna, ktorá sa okamžite aktivuje, keď sa zistí studený vietor a teplota klesne o viac ako 1,5 °C v priebehu 4,5 minúty. Termostat automaticky nastaví teplotu na 12 °C a na displeji sa zobrazí správa "OP". Teraz môžete zabudnúť na vysoké účty za vykurovanie!

Automatické odstraňovanie vodného kameňa

Uistite sa, že je váš radiátor plne funkčný. Radiátor TRV07 má funkciu automatického odstraňovania vodného kameňa. Čo to znamená? Termostat vykonáva rutinné odstraňovanie vodného kameňa každý pondelok o 12:00, aby sa zabránilo hromadeniu veľkého množstva vodného kameňa. Počas celého procesu sa na displeji zobrazuje správa "CAL".

Ďalšie funkcie

Hlava si automaticky pamätá posledné nastavenia, čo je veľmi užitočná funkcia, najmä v prípade výpadku napájania. Má tiež špeciálnu detskú ochranu, ktorá zabraňuje zmene teploty. Môžete tiež synchronizovať termostaty v rôznych miestnostiach a vytvoriť tak špeciálne skupiny.

Všetky informácie na dosah ruky

Chcete mať pohodlný prístup ku všetkým informáciám? Stiahnite si bezplatnú aplikáciu TUYA Smart do svojho smartfónu alebo tabletu! Pomocou nej môžete ľahko spravovať svoj termostatický ventil radiátora odkiaľkoľvek. Po pripojení zariadenia k rozbočovaču (nie je súčasťou balenia) ho môžete ovládať aj pomocou inteligentných hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Home a podobne - na nastavenie teploty v miestnosti podľa vašich potrieb stačí jednoduchý hlasový príkaz. Okrem toho môžete aplikáciu zdieľať s ostatnými členmi rodiny a spoločne vytvoriť inteligentnú domácnosť.

Vytváranie plánov

Prispôsobte teplotu v spálni alebo obývačke svojmu dennému rozvrhu. Pomocou aplikácie môžete nastaviť týždenný plán pre zariadenie Avatto TVR07. Môžete si tak pohodlne vybrať, akú teplotu chcete v noci a akú ráno. Navyše môžete hlavicu pripojiť aj k ďalším inteligentným zariadeniam vo vašej domácnosti, vytvárať inteligentné scenérie, ako napríklad odchod z domu alebo spánok.

Jednoduchá inštalácia

Inštalácia zariadenia nebude problém. Inštalácia je rýchla a jednoduchá a vďaka dodaným adaptérom sa nemusíte obávať problémov s kompatibilitou. Na napájanie postačia 3 batérie AA (nie sú súčasťou balenia). Okrem toho je hlavica vybavená prehľadným displejom LCD, z ktorého môžete okrem iného zistiť stav nabitia zariadenia.

V súprave

  • Inteligentná termostatická hlavica
  • Adaptér Danfoss RA
  • Adaptér Danfoss RAV
  • Danfoss RAVL adaptér
  • Adaptér M28
  • Adaptér Caleffi
  • Adaptér Giacomini
  • návod na obsluhu

Technické údaje:

Výrobca: Avatto
Model TRV07
Farba Biela
Poháňaný 3x 1,5 V alkalické batérie AA (nie sú súčasťou dodávky)
Pohotovostný prúd 6 μA min
Stupeň ochrany IP20
Okolitá teplota 0~50℃
Pripojenie M30 x 1,5 mm
Rozmery 58,4 mm x 97 mm x 58,4 mm
Hmotnosť 145 g
Použitie Tuya Smart / Smart Life
Protokol bezdrôtovej komunikácie ZigBee 3.0
043202
1765 položky
6976037360018

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product