• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna głowica termostatyczna Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

25,86 € (s DPH) 21,55 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

Urobte si svoj byt príjemne teplým. Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV06 vám umožní ovládať ju na diaľku takmer z ktoréhokoľvek miesta na svete pomocou aplikácie Tuya a vytvárať časové plány. Rozbočovač (nie je súčasťou balenia) vám umožní využívať všetky funkcie, ktoré termostatická hlavica ponúka. Funguje aj s inteligentnými hlasovými asistentmi. Má celý rad praktických funkcií vrátane detekcie otvoreného okna, odstraňovania vodného kameňa a ochrany proti zamrznutiu. Je tiež vybavená LED displejom, ktorý uľahčuje prístup ku kľúčovým informáciám.

Funkcia odstraňovania vodného kameňa

Uistite sa, že je váš radiátor plne funkčný. Hlavica TRV06 raz za dva týždne úplne otvorí ventil na približne 30 sekúnd. Zabráni sa tým hromadeniu veľkého množstva vodného kameňa. Na displeji sa zobrazí správa "Ad" a po 30 sekundách sa radiátor vráti do predchádzajúceho prevádzkového stavu.

Inteligentná detekcia otvoreného okna

Vysoké účty za vykurovanie sú minulosťou. Zariadenie má funkciu otvoreného okna. Čo to znamená? Ak termostatická hlavica zistí pokles teploty v miestnosti o viac ako 6 °C v priebehu 4 minút, okamžite vypne vykurovanie. To vám ušetrí peniaze! Funkcia sa vypne, keď zistí nárast teploty o 3 °C alebo automaticky po 48 minútach. Vypnúť ho môžete aj manuálne.

Ešte viac možností

TRV06 ponúka funkciu Anti-Freezing, ktorá účinne chráni inštaláciu pred zamrznutím. Keď je ohrievač vypnutý a teplota v miestnosti klesne pod 5 °C, jednotka automaticky zapne ohrievač. Navyše hlavica inteligentne ukladá posledné nastavené parametre - mimoriadne užitočná funkcia najmä v prípade výpadku elektrického prúdu. K dispozícii je aj detská ochrana a je možné ovládať niekoľko termostatov v rôznych miestnostiach.

Pohodlné diaľkové ovládanie

Všetky najdôležitejšie informácie na dosah ruky! Stiahnite si aplikáciu Tuya Smart do svojho smartfónu alebo tabletu a pohodlne spravujte TRV06 odkiaľkoľvek. Po pripojení k rozbočovaču (nie je súčasťou dodávky) môžete zariadenie ovládať aj pomocou inteligentných hlasových asistentov, ako napr. Smart Things, Google Assistant alebo Amazon Alexa - na nastavenie izbovej teploty stačí jednoduchý hlasový príkaz! Zariadenie môžete zdieľať aj s ďalšími členmi a spoločne vytvoriť inteligentnú domácnosť.

Zaraďte ho do svojho denného rozvrhu

Teraz môžete vykurovanie domácnosti ľahko prispôsobiť svojmu životnému štýlu. Aplikácia vám umožňuje vytvárať týždenné plány a jednoducho nastaviť teplotu v každej miestnosti podľa vašich potrieb. Už sa nemusíte obávať, že sa ráno zobudíte v studenej miestnosti!

S dôrazom na detail

Termostatická hlavica Avatto je vybavená prehľadným LED displejom, takže máte prístup k najdôležitejším informáciám o jej prevádzkovom stave. Informuje vás o stave vykurovania, nastavenej teplote alebo zvolenom režime. Taktiež vás bude informovať o vybití batérie.

Priložená stránka

  • Inteligentná termostatická hlavica
  • Adaptér Danfoss RA
  • Adaptér Danfoss RAV
  • Danfoss RAVL adaptér
  • návod na obsluhu

Technické údaje:

Výrobca: Avatto
Model TVR06
Farba Biela
Rozmery 118 x 124 x 33 mm
Materiál ABS, tvrdené sklo
Systémové požiadavky iOS 8.0 (a novšie) / Android 4.0 (a novšie)
Hlasoví asistenti Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, Smart thing atď.
Aplikácia Smart Life / Tuya Smart
Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz / 2,4 GHz a 5 GHz
Bezdrôtový protokol Zigbee 3.0
Napájanie 2x batéria AA 1,5 V (nie je súčasťou dodávky)
Snímač teploty NTC
Teplotný rozsah 5°C~60°C
Presnosť teploty ±1°C
Vstupné napätie AC 110~240 V, 50/60 Hz
Menovitý prúd 10A
Menovitý výkon 800W
Spotreba energie v pohotovostnom režime 0,45 W/0,1 mA
Prevádzková teplota -10 °C ~ 40 °C
043027
282 položky
6976037360001

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product