• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna głowica termostatyczna WiFi Meross MTS150HHK (HomeKit) (zestaw początkowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná termostatická hlavica Meross MTS150HHK WiFi (HomeKit) (štartovacia sada)

44,90 € (s DPH) 37,42 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Štartovacia sada Meross MTS150H (EU) inteligentný termostat s inteligentným rozbočovačom

Zaistite si príjemné teplo domova a rozlúčte sa s vysokými účtami za vykurovanie. Inteligentný termostat Meross umožňuje diaľkové ovládanie a plánovanie prostredníctvom aplikácie. Podporuje aj hlasové ovládanie a je kompatibilný okrem iného s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa. Zariadenie môže tiež automaticky vypnúť vykurovanie, keď zistí otvorené okno. Nájdete tu aj inteligentný rozbočovač, ktorý je potrebný na správne fungovanie termostatu.

Zisťuje otvorené okná

Už sa nemusíte obávať príliš vysokých účtov za vykurovanie. Ak termostat zistí otvorené okno, okamžite vypne vykurovanie. Takto sa vyhnete plateniu veľmi vysokých súm. Aj keď zabudnete na zapnuté kúrenie a rozhodnete sa trochu vyvetrať svoj domov, zariadenie Meross sa postará o to, aby ste sa nemuseli obávať.

Vytváranie plánov vykurovania

Ako inak sa môžete vyhnúť nadmerným účtom a ušetriť peniaze? Je to jednoduchšie, ako si myslíte! Termostat Meross umožňuje vytvárať plány prostredníctvom aplikácie, takže si môžete jednoducho nastaviť vykurovanie podľa svojich potrieb a životného štýlu. Už sa nemusíte obávať, že sa vrátite z práce domov do studeného domu alebo že vám pri odchode zbytočne beží kúrenie!

Pohodlné diaľkové ovládanie

Teraz máte všetko, čo potrebujete, na dosah ruky. Termostat môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie Meross. Funguje aj s Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant a Samsung SmartThings. Vďaka kompatibilite s hlasovými asistentmi ho môžete pohodlne ovládať aj pomocou jednoduchých príkazov. Nemáte pri sebe smartfón alebo máte plné ruky práce? Niekoľkými slovami môžete nastaviť ohrievač podľa svojich potrieb!

Vykurovanie, ktoré potrebujete

Vďaka niekoľkým termostatom môžete ľahko nastaviť teplotu v každej miestnosti tak, aby dokonale zodpovedala vašim požiadavkám. Ako to funguje? Každý spotrebič sa ovláda samostatne. V detskej izbe tak môžete udržiavať príjemnú teplotu okolo 25 °C. V kuchyni, kde funguje rúra a plynový sporák, stačí teplota okolo 18 °C. Nechcete, aby vám bola zima, keď vyleziete z horúceho kúpeľa? Nastavte teplotu v kúpeľni na približne 20 °C!

Jednoduchá inštalácia a konfizáruky

Obávate sa zložitej konfigurácie zariadenia? Nie je to potrebné! Inštalácia termostatu je veľmi jednoduchá a rýchla a vďaka dodaným adaptérom je vysoko kompatibilný. Na napájanie postačujú 2 batérie AA (nie sú súčasťou balenia). Chcete viac? Inteligentný rozbočovač, ktorý nájdete v balení, dokáže obsluhovať až 16 termostatov, takže možnosti sú naozaj veľké! Chcete na diaľku ovládať zariadenia nakonfigurované v Apple Home? Jednoducho nastavte HomePod, Apple TV alebo iPad ako domáci rozbočovač.

Zahrnuté

  • Inteligentný termostat
  • Adaptér Danfoss RA
  • Adaptér Danfoss RAV
  • Adaptér Danfoss RAVL
  • Adaptér M28 x 1,5
  • Adaptér Caleffi
  • Adaptér Giacomini
  • Inteligentný rozbočovač
  • Napájací adaptér
  • Kábel USB
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Meross
Model MTS150HHK
Verzia
Napájanie 2x batéria AA 1,5 V (nie je súčasťou balenia)
Typ spínača M30 x 1,5 (6 adaptérov je súčasťou dodávky)
Rozmery (termostat) 8,2 x 5 x 5 cm
Rozmery (náboj) 5,9 x 4,1 x 2,1 cm
Bezdrôtový štandard Hub: 802.11 b/g/n 2,4 GHz Wi-Fi, 433 MHz;
Termostat: 433 MHz
Certifikáty CE, RoHS, WEEE
Systémové požiadavky iOS 13 alebo novší, Android 4.1 alebo novší, existujúce pripojenie Wi-Fi
Prevádzková teplota 0°C - 40°C
Teplota skladovania -40°C - 70°C
Prevádzková vlhkosť 10%-90% (bez kondenzácie)
Vlhkosť okolia pri skladovaní 5 - 90 % (bez kondenzácie)
Aplikácia Meross
Kompatibilita Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings
030245
846 položky
6973696562654

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product