• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny termowentylator / grzejnik Smartmi Fan Heater
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ohrievač s ventilátorom Smartmi

80,94 € (s DPH) 67,45 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Ohrievač s ventilátorom Smartmi

Inteligentný konvekčný ohrievač rýchlo a účinne vyhreje akýkoľvek priestor. Inovatívne riešenia a dizajn vám umožnia naplno využiť jeho možnosti a vychutnať si správnu teplotu za každých okolností.


9.jpg



Teplo na každom mieste

Široký 90-stupňový systém výstupu vzduchu umožňuje rýchlo a dôkladne vyhriať akúkoľvek miestnosť. Výstup teplého vzduchu s dĺžkou 1,5 m zabezpečuje stály tok teplého vzduchu, takže teplo sa dostane do každého kúta.
6.jpg


Rýchla prevádzka

Keramický vykurovací systém PTC s masívnym výkonom 2000 W začne zvyšovať teplotu už po 3 sekundách od spustenia a stabilnú úroveň prevádzky dosiahne už po 10 sekundách. V kombinácii s účinným režimom výstupu vzduchu ohrievač priestor na požadovanú teplotu za veľmi krátky čas.


4.jpg




Tichá prevádzka motora

Napriek tomu, že zariadenie pracuje na princípe výstupu vzduchu, je veľmi tiché. Motor je navrhnutý tak, aby vydával len minimálne množstvo zvuku vďaka použitiu špeciálne tvarovaných lopatiek ventilátora. Napriek tichej prevádzke s hlučnosťou 36 dB je ohrievač mimoriadne účinný.


5.jpg





Ekologický dizajn

Spotrebič bol vyrobený z ekologických materiálov, ktoré sú v súlade so smernicou EÚ RoHS, ktorá nepovoľuje používanie látok škodlivých pre zdravie alebo životné prostredie. Použitý polykarbonátový materiál ABS je zároveň mimoriadne odolný a odolný voči vysokým teplotám.


7.jpg





Bezdrôtová prevádzka

Ohrievač môžete ovládať aj z postele vďaka diaľkovému ovládaniu. Minimalistický, malý ovládač je navrhnutý tak, aby sa zariadenie ľahko ovládalo. Nie je potrebné ho nasmerovať priamo na ohrievač, 2,4 GHz diaľkové ovládanie zvládne akúkoľvek polohu.


1-1.jpg





Zjednodušené prevádzkové režimy

Jednoduchý a intuitívny spôsob voľby medzi dvoma hlavnými režimami: teplý a mierny vzduch. Okrem toho má jednotka štyri preddefinované režimy, ktoré sa líšia prevádzkovým časom a nastavením teploty vzduchu a sú navrhnuté tak, aby vyhovovali potrebám každého používateľa.


2.jpg





Bezpečnostné systémy

Ohrievač je vybavený špeciálnymi bezpečnostnými prvkami na zabezpečenie maximálneho komfortu. Ak by sa jednotka prehriala alebo prevrátila, bezpečnostný systém automaticky preruší prívod energie a ohrievač sa vypne. Okrem toho môžete pripojením konvektora k aplikácii Xiaomi Home aktivovať detskú poistku.


3-1.jpg





Kompaktná veľkosť

Malá, kompaktná veľkosť spotrebiča umožňuje jeho použitie v akejkoľvek miestnosti. Zaberá len 0,05 m2 priestoru, takže sa pohodlne používa a skladuje.


8.jpg

Špecifikácie

Výrobca Smartmi
Model Inteligentný konvekčný ohrievač
Kód výrobcu ZNNFJ07ZM
Menovitý výkon 2000W
Menovité napätie 230V
Menovitá frekvencia 50 Hz
Farba Biela
Frekvencia Wi-Fi 2,4 GHz
Rozmery 230 x 220 x 608 mm
024205
254 položky
6970403201431

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product