• 3% zľava pri platbe prevodom
Samochodowy uchwyt Baseus Light Electric Holder z ładowarką indukcyjną Qi (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický držiak do auta Baseus Light s indukčnou nabíjačkou Qi (čierny)

35,26 € (s DPH) 29,38 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Gravitačná rukoväť Baseus s funkciou nabíjania


Elektrický držiak do auta s indukčnou nabíjačkou má systém Super Quick Charge, ktorý nabíja telefón až 3-krát rýchlejšie ako bežné 5W nabíjačky. Ľahko sa používa a umožňuje bezproblémové ovládanie aj jednou rukou. Rukoväť je vyrobená z kvalitného materiálu ABS a čeľuste držiaka sú vystlané pružným silikónom, ktorý zabraňuje poškriabaniu puzdra telefónu.*Nabíjačka má tiež medzinárodný certifikát QI.*


930_01.jpg


Široká kompatibilita a praktický dizajn

Držiak je kompatibilný s 98 % typov mriežok automobilov. Určený pre smartfóny s uhlopriečkou od 4,7 do 6,5 palca. Súčasťou balenia sú dva hroty, vďaka ktorým možno držiak pripevniť na mriežku ventilácie, okno alebo palubnú dosku. Indukčná nabíjačka Baseus je vybavená rôznymi svetelnými efektmi LED pásikov v závislosti od času a stavu nabitia zariadenia. Držiak má trojuholníkovú konštrukciu, ktorá zaručuje stabilitu aj na veľmi nerovných cestách.

930_04.jpg


Jednoduché používanie

Držiak má zabudovaný infračervený snímač, ktorý je veľmi citlivý, takže stačí začať vkladať telefón do držiaka a snímač ho automaticky rozpozná a začne zatvárať čeľuste.

930_08.jpg


Široká nastaviteľnosť

Otočná guľová hlava umožňuje otáčať držiak o 360 stupňov a prispôsobiť ho vašim potrebám a nastaviť optimálny uhol pohľadu.

930_12.jpg


Viacero bezpečnostných funkcií

Držiak poskytuje úplnú ochranu príslušenstva aj telefónu. Má ochranu proti prebitiu, prepätiu a nadprúdu, ako aj proti prehriatiu.

930_11.jpg


Nastaviteľné nožičky

Výšku telefónu možno nastaviť pomocou zadného gombíka, aby sa presne nastavila poloha indukčného nabíjania na účinnejšiu konverziu energie.

930_14.jpg


Špecifikácie

Výrobca Baseus
Model Bezdrôtová nabíjačka Light Electric Holder
Kód produktu WXHW03-01
Materiál ABS, akryl
Typ držiteľa Upínanie, elektrické
Montáž Prístrojová doska, sklo, mriežka ventilácie
Kompatibilita Zariadenia s uhlopriečkou od 4,7 do 6,5 palca
Farba Čierna
Vstup 5V/2A, 9V/2A, 12V,1,67A (max)>
Exit 5W, 7,5W, 10W, 15W

020892
991 položky
6953156212466

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product