• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt samochodowy Acefast D5 ,zaciskowy  (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Držiak do auta Acefast D5 (čierny)

14,22 € (s DPH) 11,85 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Multifunkčný držiak do auta Acefast D5 (čierny)

Multifunkčný držiak do auta Acefast D5 vám umožní pohodlne a bezpečne používať navigáciu alebo telefonovať počas cesty. Jeho inštalácia je rýchla a jednoduchá a vďaka premyslenému dizajnu vám nebude brániť vo výhľade počas jazdy. Okrem toho ho môžete používať 2 spôsobmi a vybrať si z niekoľkých možností montáže.


Stabilita a bezpečnosť

Nebojte sa poškodenia zariadenia. Systém Acefast ponúka trojité uzamykanie, ktoré zaručuje stabilitu, takže sa nemusíte obávať poškodenia svojho vybavenia. Samolepiaca základňa je navyše pevne pripevnená k povrchu. Môžete tiež viackrát zmeniť jeho umiestnenie - ľahko ho vyčistíte a znovu nainštalujete.


Prispôsobené vašim potrebám

Držiak do auta Acefast D5 je vhodný pre väčšinu modelov vetracích mriežok a možno ho úspešne pripevniť aj na palubnú dosku alebo čelné sklo. Je nastaviteľná v rozsahu 360°, takže si jej polohu môžete prispôsobiť svojim potrebám. Dômyselná konštrukcia zaručuje, že vám D5 nebude brániť vo výhľade, čo zaručuje bezpečnú jazdu.


Premyslený dizajn

Acefast D5 možno používať 2 spôsobmi: so základňou rukoväte alebo bez nej. Silikónový povrch navyše chráni smartfón pred poškriabaním a nebráni nabíjaciemu portu, takže môžete ľahko obnoviť napájanie. Navyše uvoľňovacie tlačidlo na druhej strane uľahčuje vybratie zariadenia z držiaka. Okrem toho je kompatibilný so smartfónmi s uhlopriečkou obrazovky 4-7" a hrúbkou nepresahujúcou 18 mm.


Zahrnuté

  • zadný držiak telefónu
  • základňa držiaka
  • klip
  • lepiaca základňa
  • čistiace utierky x2
  • návod na použitie

Špecifikácia:

Výrobca Acefast
Model D5
Farba čierna
Materiál plast, silikón, kov
Rozmery zadný držiak telefónu: 110 x 68,5 x 52,5 mm
Základňa držiaka: 167 x 72,5 x 40 mm klip: 94 x 45 x 37 mm
Rozsah rozšírenia držiaka 55-96 mm
Hmotnosť približne 190 g
039348
18 položky
6974316280385

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product