• 3% zľava pri platbe prevodom
Magnetyczny uchwyt samochodowy na kokpit Joyroom JR-ZS312 (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom JR-ZS312 magnetický držiak do kokpitu auta (sivý)

8,33 € (s DPH) 6,95 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Joyroom JR-ZS312 magnetický držiak do kokpitu auta (sivý)

Kompaktný držiak do auta Joyroom JR-ZS312 udrží váš smartfón počas cesty v stabilnej polohe. Vďaka skladaciemu dizajnu výrobok nezaberá veľa miesta a zabudované neodymové magnety zaručujú bezpečnosť vášho zariadenia. Vďaka nastaviteľnej konštrukcii môžete meniť výšku a uhol držiaka a výhodou je aj praktická základňa, ktorá umožňuje montáž na zakrivený povrch.


Pohodlné cestovanie

Vybavte sa magnetickým držiakom do auta Joyroom JR-ZS312, aby ste mohli bezpečne používať navigáciu počas cestovania. Výrobok má nastaviteľnú konštrukciu a umožňuje umiestniť smartfón vertikálne aj horizontálne. Môžete si tiež nastaviť uhol sklonu, aby ste si počas jazdy užili maximálne pohodlie.


Stabilná pozícia v každej situácii

Držiak je vybavený flexibilnou základňou, ktorá umožňuje montáž aj na zakrivené povrchy. Vďaka tomu výrobok dokonale priľne k prístrojovej doske a silná nálepka 3M zaručuje vysokú úroveň priľnavosti. Vďaka univerzálnemu dizajnu je možné držiak namontovať nielen v aute, ale aj v kancelárii alebo doma.


Špecifikácie:

Výrobca Joyroom
Model JR-ZS312
Typ držania Magnetické
Miesto montáže Prístrojová doska
Kompatibilita Smartfóny 4" - 7"
Materiál Zinková zliatina
Hmotnosť Približne 121 g
Rozmery 21 x 62,5 x 37,5 mm
Farba Šedá
039169
417 položky
6956116733278

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product