• 3% zľava pri platbe prevodom
Samochodowy uchwyt na kratkę Joyroom JR-ZS283 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom JR-ZS283 držiak mriežky do auta (čierny)

5,43 € (s DPH) 4,53 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Joyroom JR-ZS283 držiak mriežky do auta (čierny)

Získajte maximálny komfort pri jazde autom. Držiak na mriežku Joyroom JR-ZS283 vám pomôže udržať smartfón v stabilnej vertikálnej aj horizontálnej polohe. Vďaka kompaktnému dizajnu držiak neprekáža vo vetracej mriežke a je kompatibilný s mnohými zariadeniami s uhlopriečkou od 4,7" do 6,7".

Dobre navrhnutý

Držiak Joyroom JR-ZS283 je vybavený robustným klipom, ktorý môžete ľahko pripevniť na ventilačnú kartu vášho vozidla. Držiak je stabilný aj na hrboľatých cestách a silikónové vložky vo vnútri zabraňujú poškriabaniu smartfónu. Výhodou je aj kompaktná veľkosť, takže sa nemusíte obávať, že výrobok zakryje vetraciu mriežku.

Nastaviteľný dizajn

Už žiadne obmedzenia. Joyroom JR-ZS283 má nastaviteľnú konštrukciu, takže s telefónom môžete manévrovať a umiestniť ho vertikálne aj horizontálne. Má tiež praktické tlačidlo na zadnej strane držiaka, ktoré umožňuje vybrať zariadenie a ovládať držiak jednou rukou.

Špecifikácie:

Výrobca Joyroom
Model JR-ZS283
Typ držania Upínanie na
Miesto montáže Vetracia mriežka
Kompatibilita Smartfóny 4,7" - 6,7"
Materiál ABS + PC
Farba Čierna
039160
306 položky
6941237173461

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product