• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt Joyroom JR-OK3 na deskę rozdzielczą, regulowany (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom JR-OK3 držiak na palubnú dosku, nastaviteľný (čierny)

4,29 € (s DPH) 3,58 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Joyroom JR-OK3 držiak na palubnú dosku, nastaviteľný (čierny)

Hľadáte držiak, ktorý stabilne udrží váš telefón? JR-OK3 vám uľahčí každú cestu! Produkt je vďaka viacerým možnostiam nastavenia široko kompatibilný s mnohými modelmi telefónov vrátane iPhone 5S, iPhone 7, iPhone X a OPPO 6.17. Montáž a demontáž sú veľmi jednoduché a nemusíte sa obávať prípadného poškodenia palubnej dosky vášho vozidla!


Stabilita

Držiak je vyrobený z odolných materiálov, takže sa nemusíte obávať žiadnej deformácie. Stačí umiestniť telefón na správne miesto a funkcia automatického uzamknutia bude fungovať, takže telefón nespadne. Ďalšou výhodou JR-OK3 sú jeho malé rozmery - na ceste vám nebude nič brániť vo výhľade!


Nekonečné možnosti

Sami sa rozhodnete, ako telefón umiestnite, a vďaka mnohým možnostiam otáčania držiaka Joyroom vás nič neobmedzuje! Telefón môžete polohovať horizontálne alebo vertikálne (otáčanie je možné o 360°). Otáčanie nahor a nadol je možné až o 210°. Okrem toho je možné nastaviť dĺžku rukoväte (od 21 do 25 cm).


Zahrnuté:

  • Upevnenie na prístrojovú dosku

Špecifikácie:

Výrobca Joyroom
Model JR-OK3
Materiál ABS + silikón
Hmotnosť 176.5 g
Rozmery 117 x 155 x 109 mm
Farba Čierna
039142
166 položky
6941237104120

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product