• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt samochodowy do kratki Baseus Metal Age II (zielony)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Držiak mriežky do auta Baseus Metal Age II (zelený)

10,95 € (s DPH) 9,12 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Držiak mriežky do auta Baseus Metal Age II (zelený)

Vybavte sa praktickým držiakom do auta, ktorý vám pomôže cestovať bezpečne a pohodlne. Držiak do mriežky auta Baseus Metal Age II je kompatibilný so smartfónmi s uhlopriečkou 4,7 - 6,7 palca a zaručuje stabilnú polohu počas celej cesty. Držiak má gravitačný senzor, vďaka ktorému čeľuste automaticky zaistia telefón a vy ho môžete odložiť jednou rukou. Výrobok nepoškriabe povrch vášho smartfónu a prémiové materiály zaručujú trvanlivosť a odolnosť voči poškodeniu. Špeciálny otvor navyše umožňuje nabíjať telefón počas jazdy.


Bezpečné a pohodlné cestovanie

Baseus Metal Age II umožňuje bezpečnejšie a pohodlnejšie cestovanie autom. Automatická svorka umožňuje ovládanie držiaka jednou rukou, takže vodič sa môže sústrediť na jazdu. Zosilnená svorka a trojuholníkový dizajn poskytujú bezpečné uchopenie a udržiavajú telefón stabilný aj na hrboľatých cestách. Okrem toho rukoväť nevydáva žiadny hluk a čeľuste pracujú hladko a nezasekávajú sa.


Materiály najvyššej kvality

Držiak do mriežky automobilu Baseus Metal Age II má vylepšený tvar a vysokokvalitné materiály. Kovová konštrukcia zvyšuje životnosť výrobku a jeho odolnosť voči poškodeniu, zatiaľ čo silikónová úprava čeľustí zabraňuje prípadnému poškriabaniu smartfónu. Držiak je bezpečný aj pre povrch auta a oceľový háčik zaisťuje maximálnu stabilitu, takže telefón sa počas cesty netrasie ani nemení svoju polohu.


Široká kompatibilita

Držiak do mriežky automobilu Baseus je kompatibilný so smartfónmi s uhlopriečkou 4,7 - 6,7 palca, takže sa hodí pre väčšinu populárnych modelov telefónov. Na mriežku ho pripevníte pomocou oceľového háčika, čo je detská hračka a nezaberie vám žiadny čas. Vďaka tomu môžete telefón pohodlne používať bez toho, aby vám prekážal vo výhľade.


Moderný dizajn

Zaujíma vás, či držiak dobre zapadne do interiéru vášho vozidla? Žiadne obavy. Výrobok má moderný dizajn, takže môže byť štýlovým doplnkom vášho vozidla. Kompaktný tvar zaručuje, že rukoväť nebráni vo výhľade pri cestovaní, a matný povrch dodáva elegantný nádych. Rukoväť sa predáva v štyroch farebných variantoch, takže si každý nájde niečo pre seba.


Špecifikácie:

Výrobca Baseus
Názov Baseus Metal Age II Držiak mriežky automobilu
Model SUJS000006
Materiál ABS, hliníková zliatina
Farba Zelená
Spôsob montáže Upevnenie na vetraciu mriežku
Typ držby Upínanie
Kompatibilné smartfóny 4,7 - 6,7 palca
Hmotnosť 80 g
031833
147 položky
6932172605247

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product