• 3% zľava pri platbe prevodom
Zaciskowy uchwyt samochodowy do kratki Baseus Steel Cannon (srebrny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Oceľový držiak na mriežku automobilu (strieborný)

5,23 € (s DPH) 4,36 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Držiak do auta Baseus - pohodlné a bezpečné cestovanie s telefónom

Držiak do auta Baseus do mriežky ventilácie zaručuje stabilné a bezpečné uchytenie telefónu. Vďaka nemu môžete počas jazdy pohodlne používať navigáciu alebo počúvať obľúbené skladby. 360° rotácia držiaka vám poskytuje potrebnú voľnosť a nastavenie šírky 55-84 mm zaručuje kompatibilitu s väčšinou smartfónov

0_01.jpg


Silná svorka

Držiak Baseus má robustnú a odolnú konštrukciu. Oceľová pružina ukrytá vo vnútri zaisťuje pevné uchopenie telefónu. Hrbole, rýchlostné nerovnosti, prudké brzdenie, kamenistý terén - ani pri jazde po tej najdrsnejšej ceste nehrozí, že by váš smartfón vypadol.

0_03.jpg


Bezpečné uchopenie

Nová oceľová svorka s dvojitým silikónovým povlakom zaisťuje bezpečné uchopenie a zabraňuje vypadnutiu. Je kompatibilný s väčšinou mriežok do auta - určite bude dobre fungovať aj vo vašom aute.

0_04.jpg


Tichá a pokojná cesta

Rukoväť je mimoriadne tichá, čo je ďalšia výhoda. Jeho úroveň hlasitosti je len 0 dB - takže rýchlo zabudnete na nepríjemné vŕzganie a hrkotanie. Baseus vám poskytne pokojnú a pohodlnú cestu, o akej snívate.

0_05.jpg


Univerzálna rukoväť, ktorú potrebujete

Umiestnenie telefónu do držiaka je jednoduché. Stačí ju jednou rukou zasunúť na miesto. NapájanieTáto svorka ju udrží stabilnú. Svorka je kompatibilná s väčšinou modelov smartfónov - jej šírku môžete nastaviť od 5,5 cm až do 8,4 cm. Či už máte veľký telefón so systémom Android alebo malý iPhone, môžete ho pohodlne a bezpečne uložiť do auta.

Špecifikácie


Výrobca Baseus
Model Oceľový vývod vzduchu Cannon Car Mount Black
Kód produktu SUGP-0S
Materiál Plast, hliník
Farba Silver
Výstupný prúd 3A / 5A | 2.4A | 2.1A
Zástrčky Typ C | IP | Micro
Dĺžka 1m

023752
1098 položky
6953156227781

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product