• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt samochodowy magnetyczny do telefonu LDNIO MG09 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Magnetický držiak do auta pre telefón LDNIO MG09 (čierny)

2,66 € (s DPH) 2,21 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Magnetický držiak telefónu do auta

Magnetický držiak telefónu do auta je nevyhnutným doplnkom každého vodiča! Praktická rukoväť zaručuje pohodlnú manipuláciu so smartfónom. Použitie magnetického držiaka vám umožní stabilne držať telefón bez obáv z poškodenia.


Pohodlná manipulácia so smartfónom

Vďaka praktickému úchytu môžete mobilný telefón ľahko ovládať jednou rukou! Môžete používať mapu alebo prehrávať svoje obľúbené skladby bez toho, aby ste bránili v jazde. Navyše, extrémne malé rozmery výrobku neobmedzujú vašu viditeľnosť počas jazdy.


Premyslený dizajn

Magnetický držiak bezpečne udrží váš smartfón na mieste a môžete ho voľne otáčať, aby ste si nastavili polohu podľa svojich potrieb. Svoj smartfón môžete pohodlne pripevniť bez obáv o jeho poškodenie.


Jednoduchá inštalácia

Montáž chápadla je veľmi jednoduchá. Jednoducho ho prilepte na požadované miesto v aute a magnetický disk pripevnite k puzdru telefónu. Odteraz môžete telefón do držiaka umiestniť jednou rukou!


Špecifikácie:

Názov značky LDNIO
Model MG09
Typ držiak telefónu do auta
Materiál ABS + hliník + silikón
Farba Čierna
Účel Smartfóny
Veľkosť 33 mm x 33 mm x 30 mm
038564
55 položky
6933138691533

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product