• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt samochodowy zaciskowy do telefonu LDNIO MG04 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svorka do auta pre telefón LDNIO MG04 (čierna)

3,55 € (s DPH) 2,96 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Svorka do auta pre telefón LDNIO MG04 (čierna)

Zabezpečte primeranú stabilitu svojho zariadenia pri cestovaní autom. Držiak do auta pre váš telefón, ktorý sa montuje na mriežku ventilácie vozidla, má rozsah nastavenia 360 stupňov. Automatické bočné svorky držiaka sa samé prispôsobia telefónu.


Kompaktný dizajn

Konštrukcia držiaka je výnimočne malá, čo poskytuje viac priestoru na vetranie. Háčik na zadnej strane zaisťuje bezpečné a stabilné uchytenie pri upnutí na mriežku. Vysoko flexibilná oceľ navyše dokonale prilieha k telefónu a zaručuje stabilitu.


Odolné

Výrobok je navrhnutý s ohľadom na vaše pohodlie a bezpečnosť vášho zariadenia. Kovové pracky sú pevné a odolné. Ďalšou výhodou držiaka je možnosť ovládať telefón jednou rukou. Vďaka tomu môžete pohodlne a bezpečne používať navigáciu, prijímať prichádzajúce hovory atď.


Špecifikácie:

Značka LDNIO
Názov Svorka do auta pre telefón LDNIO MG04
Model MG04
Farba Čierna
Materiál ABS + hliníková zliatina + silikón
Miesto montáže Na mriežke
038566
60 položky
6933138691168

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product