• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt grawitacyjny Baseus Metal Age II na kratkę samochodu (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gravitačný držiak Baseus Metal Age II pre mriežku chladiča auta (čierny)

10,95 € (s DPH) 9,12 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Gravitačný držiak Baseus pre mriežku automobilu

Spomalenia, hrboľaté cesty, prudké brzdenie - gravitačný držiak Baseus je ideálny pre tieto a podobné situácie. Výrobok poskytuje stabilitu a umožňuje ovládať smartfón jednou rukou. Vďaka premyslenému dizajnu vám bude dlho slúžiť a jeho minimalistický dizajn dokonale zapadne do interiéru vášho auta. Okrem toho je kompatibilný so smartfónmi s uhlopriečkou obrazovky 4,7 - 6,7".

Stabilita

Produkt Baseus zaisťuje bezpečnosť vášho smartfónu. Držiak pripevníte k vetracej mriežke pomocou háčika z nehrdzavejúcej ocele. Takže môžete jazdiť cez rýchlostné nerovnosti bez obáv z poškodenia smartfónu.

Pohodlná obsluha telefónu

Ďalšou výhodou držiaka je, že telefón môžete ovládať jednou rukou. To vám umožní pohodlne a bezpečne používať navigáciu, prijímať prichádzajúce hovory atď. Okrem toho zabudovaný gravitačný senzor umožňuje automatické zatvorenie držiaka, ak do neho vložíte telefón.

6.jpg

Odolné

Držiak je vyrobený z plastu ABS a hliníkovej zliatiny, čo má pozitívny vplyv na odolnosť a dlhšiu životnosť zariadenia. Bude vám dlho slúžiť. Navyše jeho kompaktný dizajn nezaberie veľa miesta a jeho minimalistický čierny dizajn s červenými akcentmi dokonale zapadne do interiéru vášho vozidla.

Kompatibilné

Produkt funguje so smartfónmi s veľkosťou obrazovky od 4,7 do 6,7 palca. Hodí sa teda pre väčšinu populárnych modelov smartfónov.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Model SUJS000001
Farba čierna
Materiál ABS + hliníková zliatina
Hmotnosť približne 80 g
Rozmery 88 x 110 mm
Kompatibilita Smartfóny s uhlopriečkou obrazovky 4,7 - 6,7"

031830
2145 položky
6932172605216

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product