• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny oczyszczacz powietrza Meross MAP100 (HomeKit)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná čistička vzduchu Meross MAP100 (HomeKit)

95,08 € (s DPH) 79,23 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná čistička vzduchu Meross MAP100HK (HomeKit)

Viete, koľko škodlivých chemikálií a mikroorganizmov sa môže vznášať vo vzduchu? S čističkou vzduchu Meross MAP100 sa ich môžete zbaviť! Vďaka 3-stupňovej filtrácii si zariadenie poradí napríklad s prachom, chlpmi a peľom. Pracuje mimoriadne ticho a je ideálny pre miestnosti s plochou do cca 19 m2. Môžete ho ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie alebo hlasových príkazov. Výrobok je okrem iného kompatibilný s Apple HomeKit a Samsung SmartThings.

Účinná 3-stupňová filtrácia

Vďaka čomu je čistička taká účinná pri zlepšovaní kvality vzduchu vo vašej domácnosti? Zariadenie ponúka 3-stupňovú filtráciu. Najprv sa izolujú väčšie nečistoty, ako sú vlasy a prach. Potom filter HEPA H13 zachytí až 99,97 % jemných častíc a odstráni dym, peľ a nečistoty. Nakoniec filter s aktívnym uhlím redukuje zápach, prchavé organické zlúčeniny a iné nebezpečné látky. Vďaka tomu sa môžete tešiť z vynikajúcej kvality vzduchu v interiéri!

Jednoduché používanie

Čistička bola navrhnutá tak, aby sa vám s ňou pracovalo čo najjednoduchšie. Pohodlný prístup k jej základným funkciám zabezpečuje 1 tlačidlo. Týmto tlačidlom môžete čističku nielen zapnúť a vypnúť, ale aj zvoliť jednu z dostupných rýchlostí. Niekoľkými kliknutiami môžete čistič prispôsobiť svojim potrebám - pozrite sa, aké je to jednoduché! V prípade potreby môžete tiež rýchlo obnoviť výrobné nastavenia výrobku.

Využívajte výhody diaľkového ovládania

Teraz môžete čističku pohodlne ovládať pomocou smartfónu. Aplikácia Meross umožňuje nielen jej diaľkové zapínanie a vypínanie, ale napríklad aj vytváranie pracovných plánov. Vďaka tomu sa môžete ľahko uistiť, že o kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti je postarané, keď idete do kancelárie. Chcete viac? Čistička je kompatibilná so službami Siri, Google Assistant a Amazon Alexa. Môžete ju teda pohodlne ovládať hlasom - stačí zadať správny príkaz!

Spoľahlivé čistenie vzduchu v celej miestnosti

Kuchyňa, obývacia izba alebo spálňa? Vy rozhodnete, kde chcete, aby čistička pracovala. Vďaka 360° výstupu je ideálna na čistenie vzduchu v každom kúte miestnosti. Výrobok má tiež pôsobivú hodnotu CADR až 160 m3/h. Jednoducho ju umiestnite do miestnosti podľa vlastného výberu a premeníte ju na bezpečné a zdravé miesto!

Prekvapivo tichý

Spite pokojne, zatiaľ čo čistička Meross zabezpečuje vynikajúcu kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti. Nemusíte sa obávať nepríjemného hluku, ktorý by rušil váš odpočinok! Zariadenie je prekvapivo tiché - v režime spánku je menej ako 24 dB a v režime High je to približne 48 dB. Pre porovnanie, vonku je to približne 70 dB a viac. Pri používaní zariadenia MAP100 sa teda nemusíte obávať nepríjemného hluku.

Priložené stránky

  • Inteligentná čistička vzduchu
  • Používateľská príručka
  • Napájací adaptér
  • 3-stupňový filter HEPA H13

Špecifikácie

Výrobca Meross
Model MAP100HK
Verzia EU
Rozmery 180 x 180 x 390 mm
Hmotnosť 2,3 kg
CADR 160 m3/h
Odporúčaná plocha miestnosti Do cca 19 m2
Vstup DC 12 V 2 A
Úroveň hlasitosti 24-48 dB
LED 4x indikátor rýchlosti ventilátora
Dĺžka kábla adaptéra 1,5 m
Bezdrôtový štandard IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz
Certifikácie CE, FCC, WEEE
Systémové požiadavky iOS 13.0 alebo novší, Android 4.1 alebo novší, existujúce pripojenie Wi-Fi
Prevádzková teplota 0 °C - 40 °C
Teplota skladovania -40°C-70°C
Prevádzková vlhkosť 10%-90% (bez kondenzácie)
Skladovacia vlhkosť okolia 5%-90% (bez kondenzácie)
Použitie Meross
Kompatibilita Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings
030250
73 položky
6973696562104

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product