• 3% zľava pri platbe prevodom
Elektryczny otwieracz do wina HOTO QWKPQ001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický otvárač na víno HOTO QWKPQ001

18,96 € (s DPH) 15,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Elektrický otvárač na víno HOTO QWKPQ001

Rodinné večere, večere pri sviečkach, stretnutia s priateľmi - elektrický otvárač HOTO je ideálny pre tieto a podobné situácie. Zariadenie umožňuje otvoriť fľašu za 10 sekúnd stlačením vyhradeného tlačidla. Je vyrobený z vysokokvalitných materiálov a jeho protišmyková úprava zaručuje stabilitu a jednoduché používanie.

Jednoduché používanie

Zariadenie sa vyznačuje pohodlným a intuitívnym ovládaním. Je vybavený tlačidlami na odklopenie a uvoľnenie - stačí stlačiť príslušné tlačidlo. Fľaša sa otvorí približne po 10 sekundách. Navyše výrobok pracuje ticho a úplne odstráni korok. QWKPQ001 má aj rezač fólie, ktorý slúži aj ako kryt otvárača a umožňuje skladovanie výrobku vo zvislej polohe.

Výkonný motor

Vďaka výkonnému motoru je zaručená efektívna práca otvárača. Okrem toho potrebujete 4 batérie AA na napájanie zariadenia (odporúčajú sa alkalické batérie). Dokážu otvoriť približne 170 fliaš.

Minimalistické a praktické

Elektrický otvárač na víno HOTO bude dokonalým doplnkom každej kuchyne. Vďaka valcovitému dizajnu zariadenie dokonale padne do ruky a odolný a matný povrch PC zaručuje stabilitu. Otvárač má priemer 36 mm, takže sa hodí na väčšinu fliaš. Priehľadné okienko navyše umožňuje vidieť cez fľašu pri odkrývaní.

Špecifikácie:

Výrobca HOTO
Model QWKPQ001
Rozmery 59,9 x 44,7 x 185,4 mm
Hmotnosť približne 250 g
Menovité napätie 6V
Menovitý výkon 15 W
Prevádzková teplota 10°C ~ 40°C
Teplota skladovania 10°C ~ 50°C
Skladovacia vlhkosť ≤90%RH
Napájanie x4 AA
Materiál ABS, nehrdzavejúca liatina
039037
453 položky
6974370800987

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product