• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna waga kuchenna HOTO QWCFC001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná kuchynská váha HOTO QWCFC001

26,80 € (s DPH) 22,34 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka HOTO je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Inteligentná kuchynská váha HOTO QWCFC001

Varíte alebo pečiete často? Uľahčite si prácu v kuchyni a vybavte sa inteligentnou kuchynskou váhou HOTO QWCFC001. Váži s presnosťou na 0,1 g, umožňuje pohodlnú zmenu jednotiek a má prehľadný LED displej. Je vyrobený z vysokokvalitných materiálov (vrátane tvrdeného skla) a je kompatibilný s aplikáciou Mi Home, takže si do neho môžete ukladať a zdieľať napríklad recepty.


Pôsobivá presnosť

Presná váha je nevyhnutnou súčasťou každej kuchyne. Preto je HOTO QWCFC001 vybavený veľmi presným senzorom, ktorý zaručuje presnosť merania až do 0,1 g. S rozsahom váženia 1 - 3000 g môžete vážiť ľahké prísady aj väčšie výrobky. Výhodou je, že môžete ľubovoľne prepínať medzi jednotkami - môžete si vybrať z g, ml, oz a lb:oz.


Dobre navrhnuté

Prehľadný displej LED je vyrobený z kvalitného tvrdeného skla a umožňuje rýchle a jednoduché odčítanie nameraných hodnôt. Jeho výhodou je aj odolnosť a jednoduché čistenie. Vďaka dômyselnému dizajnu je ovládanie váhy veľmi jednoduché, na zapnutie/vypnutie a zmenu jednotky stačí jediné tlačidlo.


Užitočné v každej situácii

Inteligentná kuchynská váha od spoločnosti HOTO je ideálna do vašej kuchyne a uľahčí vám mnoho rôznych úloh. Pomocou nej môžete presne odmerať všetky prísady do cesta a zaručiť tak úspešné pečenie. Váha vám tiež pomôže pripraviť optimálnu porciu jedla pre vaše dieťa a bude užitočná aj pre ľudí, ktorí držia diétu.


Aplikácia Mi Home

Tým sa možnosti nekončia! Stiahnite si aplikáciu Mi Home, pridajte do nej váhu a získajte prístup k ďalším funkciám vrátane ukladania nameraných hodnôt a vytvárania a zdieľania receptov. Pomôže vám tiež pripraviť dokonalú kávu - poskytne informácie o optimálnom množstve vody a kávových zŕn, ako aj o optimálnom čase varenia.


Špecifikácie:

Výrobca HOTO
Názov Inteligentná kuchynská váha HOTO
Model QWCFC001
Rozmery 181,8 x 168 x 26,8 mm
Hmotnosť Približne 342 g
Rozsah váženia 1-3000 g
Presnosť 0,1-0,5 g
Jednotky g / ml / oz / lb:oz
Napájanie 3x batéria AAA
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 4.0
Prenosový rozsah Bluetooth Približne 8 m
Automatické vypnutie Po 180 s
Prevádzková teplota 10-40°C
Teplota skladovania -10 °C - 50 °C
Skladovacia vlhkosť ≤90% RELATÍVNA VLHKOSŤ
Požiadavky na hardvér Android 4.4 alebo novší / iOS 8.0 alebo novší, Bluetooth 4.0
034063
492 položky
6974370800000

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product