• 3% zľava pri platbe prevodom
Golarka do ubrań Deerma MQ600
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Holiaci strojček na oblečenie Deerma MQ600

15,32 € (s DPH) 12,77 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Holiaci strojček na oblečenie Deerma MQ600

Čoskoro môže vaše pokrčené oblečenie vyzerať ako nové. Holiaci strojček na oblečenie Deerma MQ600 je vybavený špičkovým motorom, ktorý pracuje rýchlosťou až 7000 otáčok za sekundu a zaručuje bezkonkurenčný výkon. Váži len 160 g a je naozaj kompaktný - môže vás sprevádzať takmer všade. Ponúka tiež 2 hlavy. Zariadenie je napájané cez USB - stačí ho pripojiť k adaptéru alebo powerbanke. Vďaka zabudovanej nabíjateľnej batérii môže pracovať aj bezdrôtovo.

2 hlavy na špeciálne úlohy

Váš obľúbený sveter sa pokrčil? Z vašej elegantnej blúzky trčia žmolky a nitky? To už nie je problém! S holiacim strojčekom Deerma stačí 3 minúty na to, aby vaše oblečenie vyzeralo ako nové. Prístroj je vybavený 2 hlavicami, ktoré môžete podľa svojich potrieb používať zameniteľne. Jedna z nich umožňuje rýchle odstránenie záhybov. Druhý sa používa na priťahovanie vlákien a nití.

Pohodlné používanie

Holiaci strojček Deerma MQ600 sa vyznačuje sofistikovaným a premysleným dizajnom. Perfektne sa drží v ruke a používa sa neuveriteľne pohodlne. Takže môžete unaviť aj veľa oblečenia naraz! Je tiež veľmi ľahký a kompaktný, takže ho môžete mať vždy po ruke. Špeciálny popruh uľahčuje prenášanie holiaceho strojčeka, takže si ho môžete zavesiť na zápästie alebo pripevniť na tašku.

Výkonný a tichý

Teraz môžete počas odstraňovania záhybov nerušene sledovať televízne programy alebo počúvať hudbu. Holiaci strojček Deerma je mimoriadne tichý - nebude vás rušiť nepríjemným hlukom. Umožňuje to motor vynikajúcej kvality, ktorý pracuje rýchlosťou až 7 000 otáčok za sekundu bez veľkého hluku.

Môže fungovať bezdrôtovo

Oceňujete slobodu, ktorú poskytujú bezdrôtové riešenia? Holiaci strojček na oblečenie Deerma MQ600 vás nesklame! Je vybavená odolnou batériou, ktorá na jedno nabitie poskytuje až 45 minút prevádzky. Ak chcete, môžete zariadenie pripojiť aj k zdroju napájania a používať ho týmto spôsobom. Zabudovaný port USB umožňuje pohodlne nabíjať holiaci strojček nielen adaptérom, ale napríklad aj powerbankou alebo notebookom.

Robustný dizajn

Toto praktické zariadenie vám bude dlho dobre slúžiť. Je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré sú mimoriadne odolné.Sú malé a umožňujú účinné a bezpečné odstránenie záhybov. Špeciálna sieťka a rezacia hlava holiaceho strojčeka sú vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele 304. Telo zariadenia je vyrobené z plastu ABS odolného voči poškodeniu. MQ600 je tiež bezpečný na používanie. Ak je oceľové pletivo čo i len trochu uvoľnené, holiaci strojček okamžite prestane fungovať. Prídavný kryt chráni zariadenie pred prachom.

Špecifikácie

Výrobca Deerma
Názov Odstraňovač žmolkov Deerma
Model DEM-MQ600
Menovitý výkon 3 W
Menovité napätie 3,7 V
Nabíjacie napätie 5 V
Čas nabíjania Približne 2 h
Prevádzkový čas Do 45 minút
Hmotnosť Približne 160 g
Rozmery 110 x 80 x 80 mm
Materiál ABS, PC, nerezová oceľ

027965
353 položky
6955578033483

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product