• 3% zľava pri platbe prevodom
Golarka do ubrań Deerma MQ813W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Holiaci strojček na oblečenie Deerma MQ813W

15,49 € (s DPH) 12,90 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dbajte na vzhľad svojho oblečenia

S multifunkčným holiacim strojčekom Deerma ľahko dáte do poriadku pokrčený kabát, sveter alebo blúzku. Vďaka jednoduchému nabíjaniu a kompaktným rozmerom ho môžete pohodlne používať kdekoľvek. Vďaka motoru so 7 000 otáčkami za minútu a spoľahlivému trojitému nožu bude vaše oblečenie v okamihu vyzerať ako nové.





Zabudnite na nepríjemné vlasy

Holiaci strojček má kompaktný a praktický dizajn. Na zvýšenie funkčnosti a zároveň úsporu miesta je v rukoväti umiestnený lepiaci valček. Ak máte doma psa alebo mačku, už sa nemusíte obávať, že vám ich ťažko odstrániteľné chlpy zašpinia oblečenie - môžete ich jednoducho odstrániť a vyzerať skvele.





Úžasný výkon

Veľká holiaca hlava je zodpovedná za neuveriteľne účinný výkon zariadenia. Navyše sa pri otáčaní lopatiek vytvára podtlak, ktorý nasáva nečistoty. Vďaka tomu sa holiaci strojček v okamihu účinne zbaví nečistôt z povrchu materiálu.





Rýchle a pohodlné nabíjanie

Holiaci strojček môžete pohodlne nabíjať pomocou kábla USB s bežnou nabíjačkou alebo powerbankou. Len 2 hodiny nabíjania vám vystačia na 45 minút prevádzky. To znamená, že sa môžete postarať o veľké množstvo oblečenia na jeden záťah.





Jednoducho stlačte tlačidlo

Holiaci strojček sa ľahko používa. Ľahko sa používa vďaka veľkému a pohodlnému tlačidlu, ktoré zaručuje rýchlu odozvu a spoľahlivú prevádzku. Výrobok je vybavený aj malou kontrolkou LED, ktorá signalizuje nabíjanie. Vždy tak budete vedieť, čo sa so zariadením deje.




Odolnosť a bezpečnosť

Zariadenie je vyrobené z odolných materiálov. Čepele najvyššej kvality účinne prerežú záhyby. Holiaci strojček zároveň zaručuje úplnú bezpečnosť používania. Ochranná sieť v tvare včelieho plástu vás chráni pred porezaním a vaše oblečenie pred náhodným poškodením.





Pohodlné používanie doma aj na cestách

Holiaci strojček je ľahký a praktický, takže jeho používanie je mimoriadne pohodlné. Vo vašej domácnosti nezaberie veľa miesta, takže jeho používanie nebude predstavovať problém. Môžete ho tiež ľahko vložiť do kufra alebo batohu a vziať si ho so sebou na cesty - nevzhľadné pokrčené oblečenie už nikdy nepokazí váš výlet alebo dovolenku.


Špecifikácie

Výrobca Deerma
Model MQ813W
Menovité napätie 3.7 V
Hmotnosť 190 g
Rozmery 192*70*75 mm
Nabíjacie napätie 5 V
Čas nabíjania Približne 2 h
Prevádzkový čas Do 45 minút
Hladina hluku <75 dB

024850
1197 položky
6955578034343

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product