• 3% zľava pri platbe prevodom
Toocki Docking Station Type-C 6in1 (Grey)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dokovacia stanica Toocki Type-C 6v1 (sivá)

21,82 € (s DPH) 18,18 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dokovacia stanica Toocki Type-C, 6 v 1 (sivá)

Ak hľadáte riešenie, ktoré vám umožní nielen efektívne, ale aj všestranne spravovať vaše zariadenia, dokovacia stanica Toocki je to, čo potrebujete. Je to nielen praktický nástroj na nabíjanie a rozšírenie portov, ale aj pokročilé centrum na správu multimédií a dát. Vďaka množstvu funkcií a technológií je Toocki ideálna pre tých, ktorí chcú spoľahlivosť a vysokú kvalitu v každom aspekte svojej práce alebo zábavy.

Toocki/THB6-JSA0R-grey/2

S ohľadom na viaceré scenáre

Dokovacia stanica Toocki je nástroj navrhnutý s ohľadom na všestrannosť a efektívnosť. Je vybavená viacerými portami USB a umožňuje jednoduché a hromadné pripojenie rôznych zariadení - od myší a klávesníc až po telefóny a prenosné úložné disky. Používatelia si môžu užívať vyššiu úroveň pohodlia pri práci alebo zábave. Stanica navyše podporuje vysokorýchlostné čítanie kariet SD alebo TF, čo výrazne uľahčuje prístup k fotografiám, hudbe alebo iným zvukovým súborom. Toocki je ideálnym riešením pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivé a flexibilné centrum na správu svojich zariadení.

Toocki/THB6-JSA0R-grey/1

Nielen rýchle nabíjanie

Dokovacia stanica Toocki ponúka oveľa viac než len rýchle nabíjanie. Port USB-C s nabíjaním PD100W poskytuje okamžité napájanie vašich zariadení - ale to je len začiatok. Vstup HDMI umožňuje prehrávanie videa v rozlíšení 4K@30 Hz, takže práca a zábava sa stanú potešením. Toocki je kompletné multifunkčné riešenie pre najnáročnejších používateľov.

Toocki/THB6-JSA0R-grey/7
Vyrobené spoločnosťou Toocki
Model THB7-JSB03
Farba Sivá
Vstupy HDMI, typ C PD, vstup pre kartu SD/TF, 2x USB 3.0
HDMI 4K@30Hz (max.)
USB 3.0 5 Gb/s (max.)
Type-C PD 100 W (max.)
Vstup pre kartu SD/TF Podporuje micro SD, SDHC, SDXC atď.
Vstupný výkon 5 V - 20 V
Kompatibilné systémy Windows, Apple OS, Linux, Vista
054384
44 položky
6976018373099

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product