• 3% zľava pri platbe prevodom
Stacja dokująca Remax Retor 5-in-1 RU-U5 (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dokovacia stanica Remax Retor 5 v 1 RU-U5 (sivá)

21,29 € (s DPH) 17,74 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dokovacia stanica Remax Retor 5 v 1 (sivá)

Rozšírte možnosti svojho hardvéru a spoľahnite sa na praktickú ponuku Remax. Dokovacia stanica Retor 5 v 1 je štýlová a funkčná pomôcka, ktorá vám umožní jednoducho pripojiť rôzne zariadenia. Či už chcete prenášať súbory, sledovať filmy na veľkej obrazovke alebo nabíjať svoje zariadenia, Remax má pre vás riešenie! Stanica ponúka 3 porty USB-A 3.0, port USB-C a HDMI.

Remax/RU-U5/1

Vysoká kvalita obrazu

Dokovacia stanica Retor ponúka port HDMI 2.0, ktorý umožňuje zobrazenie rozlíšenia 4K30 Hz na veľkej obrazovke. Usporiadať filmový večer už nebude problém!

Remax/RU-U5/2

Pohodlné obnovenie napájania a prenos súborov

Rýchlo obnovte napájanie svojich zariadení! Remax Retor je vybavený portom USB-C, ktorý podporuje štandard rýchleho nabíjania PD s výkonom 100 W. Vďaka tomu môžete kompatibilné zariadenia nabiť v priebehu okamihu. Majte produkt neustále pri sebe a nedovoľte, aby sa vášmu telefónu vybil v nesprávny čas. Navyše tri porty USB-A 3.0 umožňujú prenos súborov rýchlosťou 5 Gb/s. Teraz môžete ľahko prenášať fotografie a videá!

Remax/RU-U5/3

Pohodlné používanie

Výrobok je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ako je hliníková zliatina, takže nielenže vyzerá elegantne, ale poskytuje aj účinný odvod tepla. Okrem toho je používanie dokovacej stanice veľmi jednoduché a intuitívne vďaka funkcii Plug and Play, ktorá vám umožní zariadenie okamžite používať bez potreby inštalácie ďalších ovládačov. Užívajte si možnosti Remax Retor bez toho, aby ste sa museli zaoberať zložitými procesmi nastavovania.

Remax/RU-U5/4
Výrobca Remax
Model RU-U5
Porty 3xUSB, USB-C, HDMI
Menovitý výkon 7,5 W-100 W
Menovité napätie 5-20V
Materiál hliníková zliatina
Farba šedá
047825
38 položky
6954851226024

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product